Tarkennettu haku | Sivukartta
Etusivu / Aikuisille / Opiskelijalle / Verkko-opiskelu
Koulutustarjonta / Hakijalle / Opiskelijalle / Koulutusmuodot

Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
Verkko-opiskelu
TurvaNet
Verkko-oppimisalustat
Opiskelijan opas
OmaWinNova
Näyttötutkinnot
Työjärjestykset
Järjestyssäännöt
Sihteerien yhteystietoja
Toimipisteet
Koulutusta yrittäjyysosaan
Keväällä 2013 valmistuneet
 

Verkko-opiskelu

Verkko-oppimisympäristöt

Verkko-opetus voi olla 10-100 % koulutuksesta, riippuen aina opetusalasta ja koulutusmuodosta. Opiskelu verkossa tapahtuu verkko-oppimisympäristössä. Oppimisalusta sisältää mm. opiskelumateriaalia, oppimistehtäviä sekä ohjaus- ja vuorovaikutustyökaluja. Opiskelussa tarvitset verkkoyhteyden ja internet-selainohjelman.

Verkko-opiskelun edellytykset ja edut

Verkko-opiskelu on joustava opiskelumuoto, mutta se vaatii opiskelijalta itseohjautuvuutta eli vastuunottamista opiskelujen etenemisestä. Opiskelijalta verkossa opiskelu vaatii vastuunottoa omasta työskentelystä mutta tarjoaa vastineeksi mahdollisuuksia edetä omaan tahtiin sekä joustavuutta opiskeluaikojen ja -paikkojen suhteen, mikä helpottaa esimerkiksi opiskelun ja perhe-elämän yhteensovittamista. Opiskeluasi ja oppimistavoitteitasi tukee yhdessä opettajan kanssa laadittu henkilökohtaistamissuunnitelma. Verkko-opiskelun etu on se, että voit opiskella juuri silloin kuin sinulle sopii!

Verkko-opiskelun ohjaus

Verkko-ohjaaja/opettaja ovat oppimisprosessin alusta lähtien tukena verkkotyöskentelyssä. Ohjaaja ohjaa, auttaa ja tukee oppijoiden tarpeiden mukaan kussakin tilanteessa. Ohjaus ja yhteydenpito tapahtuvat oppimisympäristössä tai oppilaitoksen tiloissa.

WinNovan verkko-opetuksen kehittämishankkeet

WinNova on panostanut kehittämishankkeissa verkko-opetuksen kehittämiseen, käyttöönottoon ja juurruttamiseen. Olemme olleet mukana Opetushallituksen rahoittamissa virtuaalikouluhankkeissa, toteuttaneet ESR:n osarahoittamia verkko-opetuksen kehittämishankkeita sekä toimineet erilaisissa verkko-opetuksen verkostoissa. Kansainvälisissä hankkeissamme on verkko-opetus myös mukana.

Kaikki WinNovan käynnissä olevat hankkeet
(Näyttötutkinnot, joihin tutkinnon järjestäjällä
on voimassa oleva näyttötutkintojen
järjestämissopimus.)
 

WinNova Facebookissa! WinNova Twitterissä! WinNova YouTubessa! WinNova SlideSharessa!

Etusivu / Aikuisille / Opiskelijalle / Verkko-opiskelu

/ LÄNSIRANNIKON KOULUTUS OY WINNOVA / VAIHDE PUH. (02) 623 7100 / INFO/YHTEYDENOTTO

YHTEYSTIEDOT