Tarkennettu haku | Sivukartta
Etusivu / Nuorille / Opiskelijalle / OmaWinNova
Koulutustarjonta / Hakijalle / Opiskelijalle / Huoltajalle / Kilpailutoiminta / Opinto-ohjaajille / WinNovan verkko-opo / Opiskelijapsykologien yhteystiedot

OmaWinNova
Opiskelijapalvelut
Opintotoimistot
Opiskelijan opas
Järjestyssäännöt
Opiskelijan oikeudet ja velvollisuudet
Työssäoppiminen
Ammattiosaamisen näytöt
Vaihto-opiskelu
Väyläopinnot
Ryhmätoiminta
Tutor-toiminta
Verkko-oppimisalustat
Opiskelijayhdistys WINO ry
 

OmaWinNova

OmaWinNova on WinNovan opiskelijaintra ja se on tarkoitettu opiskelijoiden sisäiseksi tiedotus- ja informaatiokanavaksi. OmaWinNova sisältää opiskelijoille hyödyllistä tietoa ja uutisia opiskeluun liittyen. Nuorten koulutuksen opiskelijoilla on myös mahdollisuus seurata ajantasaisesti omia opintosuorituksiaan.

Kirjautuminen OmaWinNovaan ja salasanan vaihtaminen

Nuorten koulutuksen uudet opiskelijat saavat testitunnukset valintakirjeen mukana, joita voidaan käyttää siihen asti, kunnes omat tunnukset ovat voimassa. Uusille opiskelijoille lähetetään uudet henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat tekstiviestillä koulun alettua elokuussa.

Ennen OmaWinNovan käyttöä tämä uusi tekstiviestillä saatu salasana on vaihdettava osoitteessa http://mail.winnova.fi/ 

Kirjoita tekstiviestissä saamasi tunnukset niille varattuihin kenttiin ja itse valitsemasi uusi salasana kahdesti kenttiin Uusi salasana ja Vahvista uusi salasana.

Uudessa salasanassasi on oltava vähintään 10 merkkiä, vähintään yksi iso kirjain, vähintään yksi pieni kirjain ja vähintään yksi numero.

Lähetä -linkin klikkaamisen jälkeen ruudulle avautuu uusi WinNovan sähköpostisi. Sama käyttäjätunnus ja salasana toimivat OmaWinNovassa ja kaikissa WinNovan tietojärjestelmissä, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Aikuisten koulutuksen opiskelijat voivat tiedustella tunnuksiaan (opiskelijanumero ja yleinen salasana) ryhmänohjaajaltaan. Tunnukset ovat samat, joilla opiskelija kirjautuu koulun koneelle. Salasanan voi itse vaihtaa sähköpostin web-liittymän kautta. Salasanan vaihto tapahtuu edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

OmaWinNovaa on mahdollista käyttää miltä tahansa internetiin kytketyltä tietokoneelta, jossa on www-selain.

OmaWinNovaan pääsee WinNovan www-sivuston kautta. NUORILLE- ja AIKUISILLE-osioista löytyy OmaWinNova-banneri (sivun oikea reuna), joka linkin OmaWinNovaan. Bannerin alareunassa linkki myös näihin ohjeisiin.

Klikkaamalla linkkiä "OmaWinNova", eteen aukeaa kirjautumissivu. Kirjautuminen OmaWinNovaan tapahtuu kirjautumissivulla syöttämällä tunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin. Tunnus on joko opiskelijatunnus (nuorten koulutuksen opiskelijoilla muotoa 12345 tai R12345 ja aikuiskoulutuksen opiskelijoilla A12345) tai henkilökunnalla AD-tunnus, jolla kirjaudutaan esimerkiksi työasemille sekä nettisähköpostiin. Salasana on tunnuskohtainen.

Kaikille opiskelijoille luodaan opiskelijatunnus automaattisesti opiskelijan aloittaessa opinnot WinNovassa. Mikäli opiskelija unohtaa tunnuksensa tai ei tiedä sitä, tulee ottaa yhteyttä oman alan opintotoimistoon.

Huom. Salasana pitää uusia 6 kuukauden välein! 

Tunnuksen ja salasanan syöttämisen jälkeen klikataan painiketta ”KIRJAUDU”, jonka jälkeen käyttäjä ohjataan OmaWinNovaan.

Kirjautuminen ulos OmaWinNovasta

OmaWinNovasta kirjaudutaan ulos klikkaamalla jokaisen sivun oikeassa yläreunassa käyttäjän nimen oikealla puolella olevaa ”Kirjaudu ulos” –linkkiä. 

Huoltajien tunnukset

Huoltajien tunnukset alaikäisten opiskelijoiden OmaWinNovaan jaetaan kotiväenilloissa ennen syyslomaa.

Ongelmatilanteet

OmaWinNovan tunnusongelmissa, ota yhteyttä oman alasi opintotoimistoon.
  WinNova Facebookissa! WinNova Twitterissä! WinNova YouTubessa! WinNova SlideSharessa!

Etusivu / Nuorille / Opiskelijalle / OmaWinNova

/ LÄNSIRANNIKON KOULUTUS OY WINNOVA / VAIHDE PUH. (02) 623 7100 / INFO/YHTEYDENOTTO

YHTEYSTIEDOT