Siirry sisältöön

Allasvesikoulutus

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Toteutus
Päivä
Sijainti
Professorintie 5 D1-rakennus Luokka; KLU1
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Sisältö

Allasvesikoulutus

Uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa laitoksissa työskentelevällä, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava Valviran antama todistus eli vesityökortti laitosteknisestä ja allasvesihygieenisestä osaamisesta. Vesityökortti pitää olla henkilöillä, jotka työskentelevät laitoksissa, joissa uima-allas on tarkoitettu käytettäväksi siten, että yleisöllä on mahdollisuus päästä sinne joko maksua vastaan tai vastikkeetta.

TESTI SUORITETAAN SÄHKÖISESTI;

  1. Osaamistesti suoritetaan sähköisesti
  2. Testattava kirjautuu testiin suomi.fi-tunnistautumisella

Testaajan on varmistettava hyvissä ajoin ennen testiä, että testattavilla on valmius käyttää suomi.fi-tunnistautumista. Tunnistautuminen toimii esimerkiksi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos testattavalla ei ole suomi.fi-tunnistautumista, voi Valvira luoda testattavalle käyttäjätunnukset pyynnöstä, mutta tiedot tulee lähettää heille hyvissä ajoissa ennen testiä. Tästä syystä tiedot siitä, että tarvitseeko sinulle luoda tunnukset, tulee välittää kouluttajalle (mikko.ruusunen@winnova.fi) 7vrk ennen koulutuksen alkamista.

Kustannukset

Osallistumismaksu 230.00 €/hlö

Kustannukset

Koulutuksen hinta 230 € (sis alv 24 %) sisältäen yhden vesityökortin.

Koulutuksen hintaan kuuluu aamu-ja iltapäivä kahvit tarjottavineen sekä lounas.

Koulutuksen viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja

Vesityökortti -vesijohtoverkostot, Valvira

Kouluttaja lehtori Mikko Ruusunen 044 455 7433

Yhteyshenkilöt