Siirry sisältöön

Ammattistartti, Pori

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Lyhyt- tai korttikoulutus
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Ammattistartti alkaa neljän viikon yleisjaksolla. Jakson aikana pääset tutustumaan valitsemillesi koulutusaloille, päivität työnhaun asiakirjat ja saat opiskelun tehokkaasti käynnistymään. 

Lisäksi saat tietoa tämänpäivän työllistymismahdollisuuksista ja koulutusvaihtoehdoista. Jokaiselle osallistujalle tehdään yksilöllinen jatkosuunnitelma koulutukseen, työssäoppimiseen tai työllistymiseen. 

Yleisjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa ammatilliselle jaksolle (enintään 13 viikoa) valitsemallasi alalla. Ammatilliseen jaksoon sisältyy lähiopetusta koulussa, työssäoppimista työelämässä sekä itsenäistä etäopiskelua.

Ammattistartin aikana saat henkilökohtaista ohjausta, tukea ja neuvontaa opiskelu- tai työllistymispolun suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Kohderyhmä

Ammattistartti on suunnattu Satakunnan TE-toimiston sekä Porin kuntakokeilun työttömille ja työttömyysuhan alaisille, ensisijaisesti 20 vuotta täyttäneille asiakkaille. Ammattistartti sopii erityisesti henkilölle, jolla on tarvetta ja tahtoa ammatilliseen koulutukseen, mutta alavalinta kaipaa selkeyttämistä.

Tavoite

Ammattistartin tarkoituksena on selkeyttää sinun yksilölliset koulutukseen tai työelämään liittyvät tavoitteet. Ammattistartissa saat lisää opiskeluvalmiuksia, työnhakutaitoja ja uramahdollisuuksia. Ammattistartti sopii mainiosti sinulle, joka etsit vielä omaa alaa, haluat päivittää osaamistasi tai haluat luoda uutta urasuunnitelmaa itsellesi.

Sisältö

AMMATTISTARTIN SISÄLTÖNÄ ON MM.

AMMATTISTARTIN AIKANA VOI SUORITTAA ESIM.

Valintaperusteet

Koulutukseen valitaan haastattelujen perusteella. Haastattelut suoritetaan 9.8.2023 klo 9.00 alkaen Winnovan Tiedepuiston kampuksella.

Hakeutuminen

Ammattistarttiin haetaan TE-palvelujen kautta te-palvelut.(siirryt toiseen palveluun) 

Yhteyshenkilöt