Siirry sisältöön

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

Seuraava koulutus, joka on kaikille avoin ryhmämuotoinen toteutus alkaa 8.1.2024

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Leipomoalan ammattilaisena voit työskennellä:

Suosituksia alalle hakeutuvalle:

Sisältö

Leipuri-kondiittori työskentelee leipomoissa ja konditorioissa tai teollisuusleipomoissa, paistopisteissä, kahvila-konditorioissa, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä tai pitopalveluyrityksissä valmistus-, pakkaus- ja myyntitehtävissä

Alan ammattilainen on luotettava, täsmällinen, hygieenisesti työskentelevä, laatutietoinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelu-ja yhteistyöhenkinen.

Valintaperusteet

Opiskelijat valitaan motivaation, alalle suuntautuneisuuden ja urasuunnitelman perusteella.

Koulutuksen suomen kielen taitovaatimus on A2.2. Jos hakija ei ole tehnyt kielitaitotestiä, hakija kutsutaan kielitestiin.

Kielitesti on 8.12.23

Hakijat haastatellaan viikoilla 50-51.

Yhteyshenkilöt