Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Tutkinto
- Perustutkinto
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Kohderyhmä
Seuraava koulutus, joka on kaikille avoin ryhmämuotoinen toteutus alkaa 8.1.2024
Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.
Tavoite
Leipomoalan ammattilaisena voit työskennellä:
- pienissä ja keskisuurissa leipomoissa tai konditorioissa, teollisuusleipomoissa, paistopisteissä sekä kahvila-konditorioissa
Suosituksia alalle hakeutuvalle:
- kyky oppia jatkuvasti uutta
- kyky hahmottaa kokonaisuuksia
- kyky työskennellä yksin tai ryhmässä
Sisältö
Leipuri-kondiittori työskentelee leipomoissa ja konditorioissa tai teollisuusleipomoissa, paistopisteissä, kahvila-konditorioissa, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä tai pitopalveluyrityksissä valmistus-, pakkaus- ja myyntitehtävissä
Alan ammattilainen on luotettava, täsmällinen, hygieenisesti työskentelevä, laatutietoinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelu-ja yhteistyöhenkinen.
Valintaperusteet
Opiskelijat valitaan motivaation, alalle suuntautuneisuuden ja urasuunnitelman perusteella.
Koulutuksen suomen kielen taitovaatimus on A2.2. Jos hakija ei ole tehnyt kielitaitotestiä, hakija kutsutaan kielitestiin.
Kielitesti on 8.12.23
Hakijat haastatellaan viikoilla 50-51.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori
Hannele Laaksonen
Lehtori, Elintarvikeala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7455
Tiedepuisto 3, PORI
Heidi Raitokari
Lehtori, Elintarvikeala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7820
Tiedepuisto 3, PORI
Marjaana Vihottula
Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Kiinteistöpalvelut, Matkailuala, Puhtauspalvelut, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7656
Tiedepuisto 3, PORI