Siirry sisältöön

Hieronnan ammattitutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Ammattitutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan ilta-monimuoto-opiskeluna joko omaehtoisena tai oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus edellyttää alan työpaikkaa.

Opiskelu sisältää teorian ja käytännön lähiopiskelua 2 iltaa viikossa, johon sisältyy asiakashieronnat koulun asiakashierontaklinikalla. Lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä opiskelua.

Tavoite

Koulutus antaa valmiudet suorittaa hieronnan ammattitutkinto. Hieronnan ammattitutkinnon suorittanut työskentelee sosiaali-, terveys-, liikunta-, ja kuntoutusalan asiakaspalvelutehtävissä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Hieronnan ammattitutkinnon suorittanut on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua terveydenhuollon ammattinimikettä (Koulutettu hieroja) , ja hänet merkitään terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteriin.

Sisältö

Hieronnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (100 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (50 osp).

Pakolliset tutkinnon osat:-Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, 70 osp

-Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjän toimiminen, 30 osp 

Valinnaiset tutkinnon osat:

Tutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia sosaali- ja terveysalan perustutkinnosta, liikunnanohjauksen perustutkinnosta, terevysalan ammattitutkinnosta, liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta, kehitysvamma-alan ammattitutkinnosta tai mielenterveys-ja päihdetyön ammattitutkinnosta enintään 25 osaamispisteen laajuisesti.

Kustannukset

Koulututusmaksu 1400,00€ (+alv. 0%)

Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta Pilvi Koskela, p. 044 455 7733, pilvi.koskela@winnova.fi.

Hakeutuminen

Haku koulututukseen 23.3.-31.8.2023 www.winnova.fi – sivujen kautta. Ennen koulutukseen valintaan hakijat kutsutaan valintahaastatteluun.

Hieronnan ammattitutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista määrätään Opetushallituksen määräyksessä Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa.

 https://www.oph.fi/sites/default/files/documents/190862_tutkintokohtaiset_terveydentilavaatimukset_ammatillisessa_koulutuksessa_oph-.pdf(siirryt toiseen palveluun) 

Pyydettäessä opiskelijan tulee antaa koulutuksen järjestäjälle opiskelijaksi ottamisen edellyttämät terveydentilaa koskevat tiedot sekä mahdollinen tieto aikaisemmasta opiskeluoikeuden peruuttamisesta koskevasta päätöksestä.

Yhteyshenkilöt