Siirry sisältöön

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetiikkaneuvoja

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Opinnot suoritetaan päiväopintoina, lähiopetuksena.
Koulutus alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ylioppilastutkinnon- ja toisen tutkinnon suorittaneille. Lähtökielitaitotaso Hius-ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon on B.1.1. Lisätietoja https://www.winnova.fi/koulutukset/hakeminen/valintaperusteet/kielitaitokuvaukset_ja_-kokeet .

Tavoite

Kosmetiikkaneuvojat osaavat ohjata ja neuvoa asiakkaita ihon ja hiusten hoidossa sekä tuotteiden käytössä. Kosmetiikkaneuvojat työskentelevät tavaratalojen, laivojen ja lentokenttien kosmetiikkaosastoilla, apteekeissa tai maahantuojien myynti- ja koulutustehtävissä. Kosmetiikkaneuvojat toimivat yleensä työntekijöinä, mutta voivat toimia myös yrittäjinä.WinNovassa voit suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon sekä erikoisammattitutkinnon.

Sisältö

Hius ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneilla on ammattitaito palvella asiakkaita sekä myydä hius ja kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluja. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi hyvä tuotetuntemus sekä työ ja asiakasturvallisuudesta huolehtiminen ovat osaamisen ydintä. Tutkinnon suorittaneilla on laaja-alaisen perusosaamisen lisäksi osaamisalan mukainen erikoistuneempi osaaminen. Kosmetiikkaneuvojat osaavat ohjata ja neuvoa asiakkaita ihon ja hiusten hoidossa sekä tuotteiden käytössä.

Kustannukset

Koulutuksen alussa opiskelija hankkii työvälineet, työessun ja oppikirjat. Nämä jokainen opiskelija maksaa itse. Työessu ja työvälinepaketti, joka sisältää kaikki tarvittavat työvälineet sekä työessu on kilpailutettu jokaiselle opiskelijalle etukäteen. Nämä hankinnat lunastetaan koululta tammikuussa 2024. Työvälinepaketin ja työessun hinta selviää kilpailutuksen loputtua. Työkengät ovat henkilökohtaiset ja jokainen valitsee itselleen sopivat. Tarvittavat oppikirjat: Ihonhoito sekä Meikki itselle ja ammatiksi -kirjat. Oppikirjat opiskelija hankkii itse. Kustannukset heti opiskelujen alussa on n. 500€. Tarkempi erittely ja selvitys kaikkeen edellämainittuun selviää viimeistään haastattelussa tai valintakirjeen mukana.

Yhteyshenkilöt