Siirry sisältöön

JATKUVA HAKU Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon (kiinteistönhoitaja)

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Lyhyt- tai korttikoulutus
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Opiskelija osallistuu Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon / valitsemansa osaamisalan valmistavaan koulutukseen henkilökohtaistetun aikataulun mukaisesti.

(kiinteistönhoidon osaamisala)

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Hakeutuessasi tähän koulutukseen, on sinulla mahdollisuus saada opiskelupaikka puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto -koulutukseen. Opiskelijavalinta perustuu haastatteluun ja hakemukseen, joihin päästäksesi sinun on otettava yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilöön. Tutustu huolellisesti kohtaan Hakeutuminen!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa opiskeleva piskelija saa perustiedot kiinteistöhoidon osaamisalan ammateista ja perehtyy käytännössä alan monipuoliseen työhön, työn ammattitaitovaatimuksiin ja tutkinnon perusteisiin.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnon suorittanut on asiakaspalveluhenkinen ja joustava henkilö, joka suunnittelee ja toteuttaa omaa työtään ja palveluita asiakaskohteensa laatuvaatimusten mukaan. Hän toimii vastuullisesti, kannattavasti ja kestävän toimintatavan mukaisesti. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon suorittaneella on alan perusvalmiuksien lisäksi erikoisosaamista monipuolisista kiinteistönhoidon ja -huollon tehtävistä.

Kiinteistönhoidon ammattilaisena voit työskennellä:

Valintaperusteet

WinNovassa käytetään opiskelijavalinnoissa jatkuvan haun yhtenvertaisia valintaperusteita, joiden perusteella opiskelijavalinta tehdään:

Opiskelijavalinta tehdään pisteyttämällä hakijat kriteerien perusteella.

Suomen kielen kielitaitotasovaatimus on A2.2. Kielitaitotasojen yleiskuvaukset (pdf)

Kustannukset

Kustannuksia voi syntyä kodin ja koulun välisistä matkoista ja työjalkinehankinnoista. Tiedustele asiasta lisää yhteyshenkilöltä.

Hakeutuminen

Koulutukseen valinta tehdään hakemuksen sekä  haastattelun perusteella. Hakeutuessaan koulutukseen tulee hakijan sopia itse oppilaitoksen edustajan kanssa sopiva haastatteluajankohta eli hakeuduttuasi koulutukseen, ole yhteydessä koulutuksen yhteyshenkilöön joko puhelimitse Janne Koskela p. 044 455 7313 tai sähköpostitse janne.koskela@winnova.fiHaastattelu suoritetaan joko oppilaitoksessa tai Teams -etäkokouksena (etätotetutuksen edellytyksenä on toimiva kuulokemikrofoni ja kamera).

Täytä hakulomake kaikilta osin huolellisesti.

Yhteyshenkilöt

Johanna Tomberg

Opinto-ohjaaja, ohjauspalveluvastaava, Elintarvikeala, Kiinteistöpalvelut, Matkailuala, Puhtauspalvelut, Ravintola- ja catering-ala

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7747
Tiedepuisto 3, PORI