Siirry sisältöön

Johtamisvalmennus julkishallinnon esihenkilöille – Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Erikoisammattitutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

HAKU PÄÄTTYNYT

Aikataulu ja toteutus

Johtamisvalmennus on oppimisprosessi.  Oppimisessa korostuu yhteisöllinen oppiminen, jaetun asiantuntijuuden hyödyntäminen, toisilta ja toisten kokemuksista oppiminen sekä teoriatiedon liittäminen käytännön tekemiseen. 

Valmennuksen keskiössä ovat vuoropuhelu, omaan johtamiseen liittyvät asiat, vertaisoppiminen ja kehittyminen esihenkilönä. Syvennetään omaa osaamista ja kehitetään uusia tapoja toimia arjessa, iso osa oppimisesta tapahtuu omassa työssä. ​Tutkinnon suorittaminen tapahtuu omissa työtehtävissä ja omia toimintatapoja kehittämällä.​

Kohderyhmä

Johtamisvalmennus on tarkoitettu ensisijaisesti Rauman kaupungin johtamis- ja esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille, jotka työtehtävissään johtavat ja kehittävät määritellyn vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja toiminnan tuloksellisuutta.

Tavoite

Johtamisvalmennuksen aikana kehität sekä omia esihenkilötaitojasi että vastuualueesi toimintaa. Johtamisvalmennus tarjoaa valmentavan johtamisen ja itseohjautuvan organisaation kehittämisen valmiuksia julkishallinnon esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille. Saat uusia ideoita, työkaluja ja varmuutta omaan johtamiseesi. 

Valmennuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella, johtaa ja kehittää oman vastuualueesi toimintaa ja omaa toimintaasi ja osaamistasi johtajana. Osaat johtaa henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Sisältö

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ JA ALUSTAVA AIKATAULU

Lokakuu 2023​ (vko 41) (huom korjaus; Joissain esitteessä mainittu vko 43 on syyslomaviikko)

Johtajana toimiminen

Marraskuu 2023​ (vko 48)

Strategiatyön johtaminen ja toiminnan suunnittelu

Tammikuu 2024 (vko 3)

Henkilöstön ja osaamisen johtaminen

Maaliskuu 2024 (vko 9)

Asiakkuuksien johtaminen

Huhtikuu 2024 (vko 16)

Työyhteisön kehittäminen

 

Syyskuu 2024 (vko 37)

Taloudellisuuden johtaminen

Lokakuu 2024​ (vko 44)

Palveluprosessien johtaminen

Maaliskuu 2025

Tutkintoprosessit valmiiksi viimeistään

Mahdolliset täydentävät sisällöt Lähijohtamisen työkalupakista henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Lisätietoja

Johtamisvalmennuksen toteutuksesta lisätietoa antaa Juha Harikkala p. 044 4558 160. Oppisopimusasioissa lisätietoa saat Teijo Wahlmanilta puh. 044 4558 263. (etunimi.sukunimi(at)winnova.fi)

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakeutumislomake (esitteen yläreunassa “hae koulutukseen” -painike).

Tiedot tulee täyttää mahdollisimman hyvin, koska kirjatut tiedot toimivat pohjana henkilökohtaistamissuunnitelmalle ja oppisopimukselle. 

HAKU PÄÄTTYNYT

Yhteyshenkilöt