Siirry sisältöön

Kahvila-konditorian työntekijä

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Ammattitutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna, johon sisältyy teoria- ja käytännön opetusta oppilaitoksessa sekä työssäoppimista työpaikoilla. Koulutusta on 5 päivänä viikossa,  7 h/päivä.

Työssäoppimisjaksoilla noudatetaan työelämän työaikasuunnitelmaa ja työehtoja.

Kohderyhmä

Kahvila- leipomo ja konditoria-alasta kiinnostuneet henkilöt. Majoitus- ja ravitsemisalalla työskentelevät,  jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan konditoria ja leivonta alalle. Edellytyksenä hakeutumiselle on hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai elintarvikealan perustutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen tai mahdollisesti vankka harrastuneisuus alalla.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellainen osaaminen, jotta opiskelija voi koulutuksen suoritettuaan toimia kahvilan ja konditorian asiakaspalvelutehtävissä ja pystyy valmistamaan pienimuotoisesti erilaisia kahvilan, konditorian ja leipomon tuotteita.  Koulutuksessa on tavoitteena osatutkinnon suorittaminen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:

Täytekakkujen ja leivoksien valmistaminen

Pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistaminen

Voileipäkakkujen ja coctailpalojen valmistaminen

Asiakaspalvelu ja myynti 

Kahvilan juomatuotteet

Erikoiskahvituotteet

Deli-tuotteet

Leivonta, ruoka- ja kahvileivät, suolaiset pikkusyötävät

Suklaakonvehdit ja koristeet

Jäätelö ja jälkiruoat

Kustannukset

Omaehtoisena koulutuksena 400€. Tämä sisältää opetuksen, kaikki opetusmateriaalit ja kaikki raaka-aineet joita käytetään.

Varaudu hankkimaan työvaatteet ja kengät

Lisätietoja

Lisätiedot koulutuksesta:

Riitta Alamäki, vastuukouluttaja

044-455 8428

riitta.alamaki@winnova.fi

Hakeutuminen

Sivun yläreunassa olevan  Hae koulutukseen painikkeen kautta.

Kaikki hakijat haastatellaan. Haastatteluun lähetettään henkilökohtainen kutsu s-postilla.

Yhteyshenkilöt

Päivi Yli-Karro

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Maahanmuuttajien koulutus, Matkailuala, Muu koulutus, Ohjaava ja valmentava koulutus, Ravintola- ja catering-ala, Yrittäjyys

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8444
Satamakatu 19, RAUMA