Kahvila-konditorian työntekijä
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Tutkinto
- Ammattitutkinto
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Aikataulu ja toteutus
Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna, johon sisältyy teoria- ja käytännön opetusta oppilaitoksessa sekä työssäoppimista työpaikoilla. Koulutusta on 5 päivänä viikossa, 7 h/päivä.
Työssäoppimisjaksoilla noudatetaan työelämän työaikasuunnitelmaa ja työehtoja.
Kohderyhmä
Kahvila- leipomo ja konditoria-alasta kiinnostuneet henkilöt. Majoitus- ja ravitsemisalalla työskentelevät, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan konditoria ja leivonta alalle. Edellytyksenä hakeutumiselle on hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai elintarvikealan perustutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen tai mahdollisesti vankka harrastuneisuus alalla.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellainen osaaminen, jotta opiskelija voi koulutuksen suoritettuaan toimia kahvilan ja konditorian asiakaspalvelutehtävissä ja pystyy valmistamaan pienimuotoisesti erilaisia kahvilan, konditorian ja leipomon tuotteita. Koulutuksessa on tavoitteena osatutkinnon suorittaminen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.
Sisältö
Koulutuksen sisältö:
Täytekakkujen ja leivoksien valmistaminen
Pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistaminen
Voileipäkakkujen ja coctailpalojen valmistaminen
Asiakaspalvelu ja myynti
Kahvilan juomatuotteet
Erikoiskahvituotteet
Deli-tuotteet
Leivonta, ruoka- ja kahvileivät, suolaiset pikkusyötävät
Suklaakonvehdit ja koristeet
Jäätelö ja jälkiruoat
Kustannukset
Omaehtoisena koulutuksena 400€. Tämä sisältää opetuksen, kaikki opetusmateriaalit ja kaikki raaka-aineet joita käytetään. Varaudu hankkimaan työvaatteet ja kengät |
Lisätietoja
Lisätiedot koulutuksesta:
Riitta Alamäki, vastuukouluttaja
044-455 8428
Hakeutuminen
Sivun yläreunassa olevan Hae koulutukseen painikkeen kautta.
Kaikki hakijat haastatellaan. Haastatteluun lähetettään henkilökohtainen kutsu s-postilla.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori
Riitta Alamäki
Lehtori, Elintarvikeala, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8428
Satamakatu 19, RAUMA
Päivi Yli-Karro
Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Maahanmuuttajien koulutus, Matkailuala, Muu koulutus, Ohjaava ja valmentava koulutus, Ravintola- ja catering-ala, Yrittäjyys
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8444
Satamakatu 19, RAUMA
Niina Tuomola
Lehtori, Elintarvikeala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8294
Satamakatu 19, RAUMA