Siirry sisältöön

Kehity asiantuntijana – Tuotteistaminen tutkinnon osa, Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Erikoisammattitutkinto
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksessa suoritetaan osatutkinto (Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa) Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnosta (45 osaamispistettä). Koulutus toteutetaan kokonaan verkkototeutuksena Teams-yhteydellä pääsääntöisesti aamupäivisin ma-pe klo 9-12. Koulutuspäiviin varataan työllistymistä ja oman osaamisen kehittämistä edistävää itsenäistä työskentelyä ja pienryhmätyöskentelyä. Koulutuksessa on työssäoppimisjakso 15.4.-7.6.2024.

Tavoite

Oman osaamisen markkinointi ja tuotteistaminen on työllistymisen kannalta yhä merkittävämpää. Koulutus on korkeakoulutetuille suunnattu kokonaisuus, jossa mm. tunnistetaan ja tuotteistetaan oma osaaminen, opitaan ymmärtämään henkilöbrändäyksen merkitys, uuden ajan työnteon muodot sekä digitaitojen kautta saadaan tukea omaan työllistymiseen.

Sisältö

– Oman osaamisen tunnistaminen
– Oman osaamisen tuotteistaminen
– Henkilöbrändäys palvelumuotoiluajattelun kautta
– Oman osaamisen myynti ja markkinointitaidot (myyntipuhe)
– Itsensä johtaminen, mm. ajanhallinta
– Työyhteisötaidot, tiimityö
– Tulevaisuuden työmarkkinat (mm. piilotyöpaikat) ja työnteon eri muodot; palkkatyö, kevytyrittäjyys, yrittäjyys
– Projektiosaaminen
– Verkostoituminen
– Digitaidot (O365-ohjelmat) ja digivälineet mm. Canvan käyttö
– Sosiaalinen media ja LinkedIn työnhaun välineenä
– Työnhakuvalmennus (mm. video-CV)
– Työssäoppimisjakso, jonka tavoitteena on esimerkiksi:
                – olemassa olevan osaamisen päivittäminen
                – uudelle alalle suuntaaminen
                – työllistyminen, “jalan oven väliin saaminen”
                – lisäosaamisen hankkiminen

Valintaperusteet

Tutkintokielenä suomi, joka edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittaneita hakijoita, joilla on tarve oman osaamisensa tuotteistamiseen ja profiilinsa päivittämiseen.

Kustannukset

Koulutus on valtionrahoitteista ja tutkinnon osatavoitteista työvomakoulutusta ja ei aiheuta opiskeklijolle kustannuksia. 

Lisätietoja

Riitta Kaunisto, riitta.kaunisto@winnova.fi p. 044 455 7709 sekä Maarit Nieminen, maarit.nieminen@winnova.fi p. 044 455 7424

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan työmarkkinatorin tyomarkkinatori.fi(siirryt toiseen palveluun)  kautta. Koulutuksen tunnus 716849. Perustele hakemuksesi huolella. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Valinnat koulutuksiin tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta verkossa (mm. haastattelukutsu ja valintapäätös): www.tyomarkkinatori.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -> Oma asiointi -> Henkilöasiakas

Yhteyshenkilöt