Siirry sisältöön

Kone- ja tuotantotekniikan tutkintokoulutus PT

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan tutkinnon osittain työllistymistä tukevan, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti, josta sovitaan koulutuksen alussa.

Koulutuksen kesto määräytyy yksilöllisesti opiskelijan oppimisen ja aikaisemman osaamisen sekä osaamisalan perusteella.

Kohderyhmä

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto on tarkoitettu kone- ja metallialasta kiinnostuneille henkilöille, joilla ei ole aiempaa alan koulutusta tai kokemusta.
Työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston työnhakijoille. Mikäli hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, on kielitaitovaatimuksena vähintään A2.2 kaikien neljän osa-alueen osalta.

Tavoite

Tutkintokoulutuksen tavoitteena on vastata alueen yritysten työvoimatarpeisiin ja tarjota tarvittavaa osaamista kone- ja metallialan työtehtäviin työllistymiseksi. Ammatillista osaamista hankitaan suorittamalla valitun tutkinnon osia tai tarvittaessa koko tutkinto, mikäli työllistyminen sitä edellyttää.

Sisältö

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, tuotantotekniikan osaamisala tai asennuksen ja automaation osaamisala:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855075/reformi/rakenne(siirryt toiseen palveluun)

Kustannukset

Työvoimakoulutus on osallistujille maksutonta.

Lisätietoja

Satakunnan TE-toimisto, TE-toimiston koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Mikäli tulet valituksi koulutukseen, huolehdi että olet käynyt TE-toimistossa tekemässä työllistymissuunnitelman varmistaaksesi mahdollisen korotetun ansio- tai peruspäivärahan taikka työmarkkinatuen korotettuna koulutuksen ajalta.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan www.te-palvelut.fi(siirryt toiseen palveluun) -sivuston kautta. Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi. Valintapäätös perustuu hakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin ja kouluttajan haastatteluun.

Yhteyshenkilöt