Siirry sisältöön

Korjausrakentaja

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille, ensisijaisesti 20 vuotta täyttäneille, henkilöille, joiden työnhaku on voimassa. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia työskennellä rakennusalan erilaisissa työtehtävissä. Se sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita talonrakennusalan työstä ja joilla on soveltuvuus alan fyysisesti vaativiin töihin. Aikaisempaa kokemus alalta on eduksi, muttei vaatimus. Hae mukaan ja paranna työllistymismahdollisuuksiasi.

Kielitaitovaatimus A2.2

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija pystyy koulutuksen jälkeen työskentelemään monipuolisesti erilaisissa korjausrakentajan-/purkutöissä työtekijänä tai yrittäjänä. Koulutuksen aikana suoritetaan rakennusalan perustutkinnosta (talonrakentaja) tutkinnon osia jotka tukevat em. työtehtäviä. Kaikille opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelun kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus ja osaaminen.

Sisältö

Opiskelun toteutusmallit

Koulutus sisältää henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti  opiskelua lähiopetuksena oppilaitoksessa, ammatillista opiskelua oppilaitoksen rakennustyömailla sekä opiskelua alan yrityksissä koulutussopimuksella. Hoksissa määritelllään jokaiselle työllistymistä tukeva polku

Opiskeltavia osa-alueita mm

Koulutusaika on 6.9.2023-31.5.2024. Koulutus on kokoaikaista opiskelua. Teoriaopinnot tapahtuvat ma – pe klo 8.00 – 15.00, osoitteessa Professorintie 5, 28600 Pori. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta

Lisätietoja

Koulutushaku, koulutusajan etuudet:

– Satakunnan TE-toimisto, Noora Häyhtiö, 0295 045 103, noora.hayhtio@te-toimisto.fi

– Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta(siirryt toiseen palveluun) tai nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta(siirryt toiseen palveluun), jossa chat-palvelu ma-pe 9-16. Huolehdithan, että TE-toimistossa on tehty työllistymissuunnitelma koulutukseen liittyen varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus:

– Länsirannikon Koulutus Oy, Winnova, Pekka Kivioja, puh. 044 455 8236 , pekka.kivioja@winnova.fi

– Hakupalvelut, 044 455 8500, hakupalvelut@winnova.fi

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan internetin kautta: www.te-palvelut.fi(siirryt toiseen palveluun). Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi. Valintapäätös perustuu hakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin sekä tarvittaessa haastatteluun.

Alla olevasta linkistä pääset suoraan täyttämään hakemusta! 

 https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/714198?locations=Pori&&announced=0&sort=1(siirryt toiseen palveluun)

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi (Oma asiointi – Kaikki asiointi – työvoimakoulutus).

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §). Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta sinun tulee huolehtia, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Hakuaika päätty  ma 14.8.2023

Esivalinta ti 15.8.2023

Haastattelu ke 23.8.2023

Yhteyshenkilöt