Leipomoalan Mestari
- Hakeutuminen
- Oppisopimus
- Tutkinto
- Erikoisammattitutkinto
- Toteutus
- Monimuoto
- Sijainti
- Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- Tulossa
- Koulutusaika
- Tulossa
Aikataulu ja toteutus
Koulutus kestää 0,5-1,5 vuotta riippuen osaamisen tasosta ja myös itsenäiseen työhön sitoutumisesta. Koulutus toteutetaan oppisopimuksella omalla työpaikalla sekä kerran kuussa (2pv) lähiopetuksena Tiedepuiston kampuksella 3.10.2022-31.3.2024 välisenä aikana.
Koulutukseen voi tulla mukaan myös myöhemmin.
Lähipäivät painottuvat alkuviikkoon. Osan tutkinnonosista voi suorittaa projektiluontoisesti työpaikan tarpeiden ja henkilökohtaisen suunnitelman mukaan tai verkkokoulutuksilla. Lisätietoa tutkinnon rakenteesta ja osaamisvaatimuksista voit katsoa täältä:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2291717/rakenne(siirryt toiseen palveluun)
Kohderyhmä
. Tutkinto soveltuu hyvän ammattitaidon omaavalle, osaamisen tunnustamiseen sekä osaamisen päivittämiseen ja vahvistamiseen.
Tavoite
Sinä leipomoalan kisälli, tulevaisuuden mestari! Haluatko tarttua haasteeseen ja hallita alan vaativampia työtehtäviä. Oletko kenties kiinnostunut yrittäjyydestä ja johtamaan omaa yritystä? Vai haluatko osallistua tuotannon suunnitteluun- ja ohjaukseen sekä kehittää uusia tuotteita leipomoihin tai konditorioihin?
Sisältö
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2291717/rakenne(siirryt toiseen palveluun)
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
Valintaperusteet
Leipomoalan erikoisammattitutkintoon valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Valintaan vaikuttavat alan työkokemus, aiempi koulutus (leipomoalan ammattitutkinto) sekä alan työpaikka.
Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan sähköisellä hakulomakkeella.
Hakijat kutsutaan haastatteluun.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori