Siirry sisältöön

Leipomoalan Mestari

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Erikoisammattitutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
Tulossa
Koulutusaika
Tulossa

Aikataulu ja toteutus

Koulutus kestää 0,5-1,5 vuotta riippuen osaamisen tasosta ja myös itsenäiseen työhön sitoutumisesta. Koulutus toteutetaan oppisopimuksella omalla työpaikalla sekä kerran kuussa (2pv) lähiopetuksena Tiedepuiston kampuksella 3.10.2022-31.3.2024 välisenä aikana.

Koulutukseen voi tulla mukaan myös myöhemmin.

Lähipäivät painottuvat alkuviikkoon. Osan tutkinnonosista voi suorittaa projektiluontoisesti työpaikan tarpeiden ja henkilökohtaisen suunnitelman mukaan tai verkkokoulutuksilla. Lisätietoa tutkinnon rakenteesta ja osaamisvaatimuksista voit katsoa täältä: 

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2291717/rakenne(siirryt toiseen palveluun)

Kohderyhmä

. Tutkinto soveltuu hyvän ammattitaidon omaavalle, osaamisen tunnustamiseen sekä osaamisen päivittämiseen ja vahvistamiseen.

Tavoite

Sinä leipomoalan kisälli, tulevaisuuden mestari! Haluatko tarttua haasteeseen ja hallita alan vaativampia työtehtäviä. Oletko kenties kiinnostunut yrittäjyydestä ja johtamaan omaa yritystä? Vai haluatko osallistua tuotannon suunnitteluun- ja ohjaukseen sekä kehittää uusia tuotteita leipomoihin tai konditorioihin?

Sisältö

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2291717/rakenne(siirryt toiseen palveluun)

Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan

Valintaperusteet

Leipomoalan erikoisammattitutkintoon valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Valintaan vaikuttavat alan työkokemus, aiempi koulutus (leipomoalan ammattitutkinto) sekä alan työpaikka.

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijat kutsutaan haastatteluun.

Yhteyshenkilöt