Leipomoalan prosessivastaava
- Hakeutuminen
- Oppisopimus
- Tutkinto
- Lyhyt- tai korttikoulutus
- Toteutus
- Monimuoto
- Sijainti
- Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Toteutetaan monimuoto-opetuksena, kerran kuukaudessa kaksi päivää (esim. ma – ti klo 8.15 – 15)
Leipomoteollisuuden kisällin oppisopimuskoulutus edellyttää työpaikkaa ja on mahdollista aloittaa 10/22, 01/23, 03/23, 08/23, 10/23, 01/24 oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu leipomoteollisuudessa työskenteleville alan osaajille.
Tavoite
Tutkinnon suorittanut voi työskennellä leipomoteollisuudessa valmistaen erilaisia leipomotuotteita.
Sisältö
Opintojen keskeinen sisältö muodostuu elintarviketurvallisuuden hallinnasta sekä leipomoteollisuuden käynnissäpidosta ja massojen tai taikinoiden valmistuksesta.
Kustannukset
Oppisopimuskoulutus on maksuton.
Hakeutuminen
Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen tai tutkinnon suorittamiseen.
Opiskelijaksi ottamisessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita. Valintaperusteissa huomioidaan hakutoive, koulutustarve, alalle suuntautuneisuus ja edellytykset tutkinnon suorittamiseen.
Kielitaitovaatimus on B1.1.
Hakijat kutsutaan haastatteluun.
Yhteyshenkilöt
Heidi Raitokari
Lehtori, Elintarvikeala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7820
Tiedepuisto 3, PORI