Siirry sisältöön

Työelämän digitaidot haltuun

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Ammattitutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutus sisältää sekä lähiopiskelua oppilaitoksessa että työelämässä oppimista. Ensimmäiset kuusi viikkoa opiskellaan lähiopetuksessa WinNovassa. Tämän jälkeen siirrytään työssäoppimisjaksolle. Työpaikalla tukenasi on työpaikkaohjaaja, lisäksi jakso sisältää yhteisiä ohjauskeskusteluja oppilaan, opettajan ja työpaikkaohjaajan kesken.

Sinun kannattaa jo ennalta hakea sopivaa työharjoittelupaikkaa. Saat tukea harjoittelupaikan etsinnässä myös kouluttajalta koulutuksen alkuvaiheessa.

Kohderyhmä

Hae koulutukseen jos omaat myynnin, markkinoinnin, toimistoalan tai taloushallinnon koulutuksen ja /tai soveltuvan työkokemuksen tai vastaavat taidot. 

Tutkintokielenä suomi, joka edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa (vähintään taso B1.1).

Tavoite

Kehity liiketoiminnan osaajaksi!

Koulutuksessa kehityt liiketoiminnan moninaisissa tehtävissä ja suoritat halutessasi Liiketoiminnan ammattitutkinnosta yhden tutkinnon osan, Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen. Saat vankan perustan liiketoiminnan eri osa-alueista ja siten mahdollisuuden uusiin työmahdollisuuksiin.

Sisältö

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnon osa sisältää mm.:

Lisätietoja

Koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 702

www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Paula Aaltonen, puh. 044 455 8311, sähköposti paula.aaltonen@winnova.fi

Koulutukseen hakemisesta: Satakunnan TE-toimisto, Hannele Seppä, puh. 029 55045057, sähköposti hannele.seppa@te-toimisto.fi

Hakeutuminen

Hae koulutukseen Internetin kautta 1.10.2023 mennessä osoitteessa www.te-palvelut.fi. Täytä hakemus huolellisesti ja perustele koulutustarpeesi. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut ja valinta 16. – 17.10.2023.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa osoitteessa tyomarkkinatori.fi (Oma asiointi – kaikki asiointi – työvoimakoulutus). Näin saat tiedon heti tilanteestasi koulutushaussa.  Lisäksi TE-toimisto lähettää valinnoista tiedon postitse.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova.  Hakemuksen perumisella tai valintatilaisuuteen saapumatta jättämisellä ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen.

Koulutus on työvoimakoulutusta, jonka ensisijaisena kohderyhmänä ovat 20 vuotta täyttäneet työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta huolehdithan, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Yhteyshenkilöt