Siirry sisältöön

Muurarin / laatoittajan jatkokoulutus

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Luuta-Kreetantie 1, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti 20 vuotta täyttäneille työttömille, työttömyysuhan alaisille henkilöille tai alan vaihtajille, jotka ovat kiinnostuneita talonrakennusalan työstä.

Kielitaitovaatimus A2.2

Tavoite

Koulutuksen tavoiteena on täydentää Satakunnan alueelle muurareitten/laatoittajien joukkoa, alalta eläköityvien tilalle.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija pystyy koulutuksen jälkeen työskentelemään monipuolisesti erilaisissa rakennusalan työpaikoissa ja yrityksissä muurarina ja/tai laatoittajana tai itsenäisenä toimijana. Koulutuksen aikana suoritetaan rakennusalan perustutkinnosta (talonrakentaja) tutkinnon osia. Kaikille opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelun kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus ja osaaminen.

Koulutus toteutetaan tutkinnon osittain työllistymistä tukevan ja henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman(HOKS) mukaisesti.

Sisältö

Koulutuksen aikana opiskelija voi suorittaa Rakennusalan perustutkinnon Talonrakentajan osaamisalan tutkinnon osia.

Lisäksi osaamista

Opiskelun toteutusmallit

Koulutus sisältää HOKSin mukaisesti rakennusalan perusteiden opiskelua lähiopetuksena oppilaitoksessa, sekä pieniä asiakastöitä.

Koulutuksen sisällöt on suunniteltu siten, että koulutukseen voivat hakeutua myös ne hakijat, joilla on jo alan osaamista.

Lisätietoja

Lisätietoja saa lähimmästä TE-toimistosta tai WinNovasta.

TE-toimisto: Noora Häyhtiö, p. 0295 045 103, noora.hayhtio@te-toimisto.fi.

WinNova: Pekka Kivioja, p. 044 455 8236, pekka.kivioja@winnova.fi

Tiedustelut

Koulutushaku, koulutusajan etuudet:

– TE-toimiston koulutusneuvonta: 0295 020 702

– Satakunnan TE-toimisto Noora Häyhtiö, 0295 045 103, noora.hayhtio@te-toimisto.fi

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan internetin kautta: https://tyomarkkinatori.fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi. Valintapäätös perustuu hakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin sekä tarvittaessa haastatteluun.

Alla olevasta linkistä pääset suoraan täyttämään hakemusta! 

https://asiointi.mol.fi/kirjvalinta/knvalinta?kieli=fi&kurssi=716553(siirryt toiseen palveluun) 

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi (Oma asiointi – Kaikki asiointi – työvoimakoulutus).

 Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Hakemuksen perumisella tai valintatilaisuuteen saapumatta jättämisellä ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen.

Yhteyshenkilöt