Siirry sisältöön

Palvelumuotoilu ja brändin rakentaminen -verkkokoulutus

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, EAT
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksen teoriapäivät toteutuvat verkko-opintoina kehittäen verkkotyöskentelyn ja etätyön edellyttämiä taitoja. Opiskelupäivät toteutetaan reaaliaikaisilla etäyhteyksillä Microsoft Teams:n kautta. Teoriapäivien lisäksi koulutukseen sisältyy noin 3 kuukauden työssäoppimisjakso. Työssäoppimisjakson aikana on myös teoria- sekä pienryhmäohjauspäiviä. Ohjaukset toteutetaan verkkoyhteyksillä.

Koulutuksen suorittamiseksi tarvitaan työssäoppimispaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä käytännössä toteuttamaan palvelumuotoilua. Työssäoppimispaikan valinta voi perustua opiskelijan aikaisempaan kokemukseen esimerkiksi myynti- tai asiakaspalvelutyöstä tai hän voi suuntautua täysin uudelle alalle omien uratoiveidensa mukaan. Työpaikalla palvelumuotoilua suunnitellaan ja toteutetaan kehittämällä organisaation sisäisten tai ulkoisten asiakkaiden asiakaskokemusta. Koulutuksen alkaessa jokaisen opiskelijan kanssa suunnitellaan opiskelua ja tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Tutkinnon suoritus/näyttö tehdään ja arvioidaan työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

 

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu eri toimialojen osaajille. Kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita palvelumuotoilusta.   

Hakijalla tulee olla jokin suomalaisen koulutusjärjestelmän mukainen tutkinto suoritettuna ja suomen kielen taito.Koulutukseen osallistujan suomen kielen taito tulee olla sillä tasolla, että ymmärtää opetusta ja pystyy perehtymään itsenäisesti koulutuksen materiaaliin, ohjeisiin sekä suorittamaan tutkinnon osan suomen kielellä.

Koulutukseen valituilla tulee olla toimiva verkkoyhteys ,tietokone, web-kamera ja kuulokkeet.

Työssä olevat henkilöt:

Kolutukseen voi osallistua myös työssä oleva henkilö. Työssä olevat henkilöt hakeutuvat suoraan vastuuopettajan kautta, ohjeet kohdassa Hakeutuminen.

Tavoite

Palvelumuotoilu ja brändin rakentaminen -koulutuksessa opitaan hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä ja työkaluja asiakaskeskeisen suunnittelun ja innovaatioiden edistämiseksi. Koulutuksessa käsiteltäviä teemoja ovat asiakasymmärryksen syventäminen, palvelumuotoiluprosessin vaiheet ja brändin kehittäminen. Koulutuksessa suoritetaan myös palvelumuotoiluun liittyvä tutkinnon osa Liiketoiminnan tutkinnosta. (esim.Liiketoiminnan perustutkinto/ Asiakaskokemuksen kehittäminen tutkinnon osa tai Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto/Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä) 

Valintaperusteet

Valinnat koulutuksiin tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastattelut pidetään Teamsillä 2.-3.9..2024.

Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valitaan 15 henkilöä.

Hakijalla tulee olla jokin suomalaisen koulutusjärjestelmän mukainen tutkinto suoritettuna ja suomen kielen taito.Koulutukseen osallistujan suomen kielen taito tulee olla sillä tasolla, että ymmärtää opetusta ja pystyy perehtymään itsenäisesti koulutuksen materiaaliin, ohjeisiin sekä suorittamaan tutkinnon osan suomen kielellä.

Koulutukseen valituilla tulee olla toimiva verkkoyhteys ,tietokone, web-kamera ja kuulokkeet.

Kouluttaja kutsuu koulutuksen aloitukseen.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksuton. Mahdollisten oppikirjojen ym. aineistojen hankkimisesta opiskelijat vastaavat itse.

Lisätietoja

Koulutukseen hakemisesta

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saa TE-toimiston Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma – pe klo 9.00 – 16.15) ja www.facebook.com/koulutusneuvonta(siirryt toiseen palveluun).

WinNova, Hakupalvelut, puh. 044 455 8500, hakupalvelut@winnova.fi

Koulutuksen sisällöstä

WinNova: Opettaja Johanna Alanen, puh. 044 455 8154 tai johanna.alanen@winnova.fi

Hakeutuminen

Työttömät työnhakijat

Koulutukseen haetaan osoitteessa: www.te-palvelut.fi. Koulutuksen hakunumero on 721055.  Haku 15.9.2024 mennessä.

Täytä hakemus huolellisesti ja perustele se hyvin. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta reaaliaikaisesti www.te-palvelut.fi(siirryt toiseen palveluun) (oma asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemukseni tilanne). Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakeutumislomake.

Omaehtoiset / työssä olevat

Ota yhteyttä vastuuopettaja Johanna Alanen, puh. 044 455 8154 tai johanna.alanen@winnova.fi

Yhteyshenkilöt