Siirry sisältöön

Palvelumuotoilulla tuloksiin

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Erikoisammattitutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

Palvelumuotoiluvalmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, mitä palvelumuotoilu on, mihin sitä voidaan soveltaa ja miten onnistunut palvelumuotoiluprojekti toteutetaan käytännössä.

Tavoite

Opit tunnistamaan palvelumuotoilun mahdollisuudet omassa organisaatiossasi. Saat valmiuksia yhteiskehittämisen menetelmien käyttöön ottamisessa ja toteutat asiakaslähtöisen palvelumuotoiluprojektin käytännössä. Palvelumuotoilun avulla lisäät asiakastyytyväisyyttä, liiketoiminnan kannattavuutta ja prosessien sujuvuutta.

Sisältö

Valmennusohjelma muodostuu 7 kontakti-iltapäivästä sekä käytäntöön soveltamisesta omassa yrityksessä tai työpaikalla. Valmennuksen aikana suoritat omien ja organisaatiosi tarpeiden mukaisesti Palvelumuotoilun tutkinnon osan Liiketoiminnan perustutkinnosta tai Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnosta.

Palvelumuotoiluvalmennuksen teemoja ovat:

Palvelumuotoilun käsite ja mahdollisuudet

Asiakasymmärryksen lisääminen

Yhteiskehittämisen menetelmät

Palvelupolun ja käyttäjäprofiilien kuvaaminen

Palvelujen kehittäminen, testaus ja palautteen kerääminen

Palvelukonseptin määrittely

Koulutuspäivät ovat (klo 8.30-12):

Valintaperusteet

Hakijalla tulee olla valtuudet tehdä kehittämistyötä omassa organisaatiossaan. Työsuhteessa olevan hakijan työnantaja sitoutuu tutkinnon arviointiin ja yrittäjänä toimiva hakija sitoutuu hankkimaan arvioijan vastuukouluttajan kanssa. Tutkintokielenä suomi, joka edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa 

Nämä asiat varmennetaan henkilökohtaistamiskeskustelussa ja varmistetaan hakijan soveltuvuus suoritettavaan tutkintoon. Soveltuvat henkilöt valitaan hakeutumisjärjestyksessä.

Kustannukset

Palvelumuotoilulla tuloksiin -valmennuksen omarahoitusosuus omaehtoiselle opiskelijalle on 200 €. Oppisopimuksella valmennus on maksuton.

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan 7.2.2024 mennessä hakulomakkeella www.winnova.fi sivujen kautta.

Yhteyshenkilöt