Siirry sisältöön

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit hakeutua myös alan ammattitutkintoon tai erikoisammattitutkintoon.

Tavoite

Mahdollisuus suorittaa Rakennusmaalauksen tai Teollisen pintakäsittelyalan osaamisala

Rakennusmaalauksen osaamisalan suorittanut maalari osaa tehdä korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä. Hän osaa myös tapetoinnin, tasoitetöiden ja ruiskumaalauksen perusteet. Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt tai monipuolisten pientalokokonaisuuksien maalaustyöt. Lisäksi hän osaa maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Teollisen pintakäsittelyn osaamisalan suorittanut pintakäsittelijä voi työskennellä metallituotemaalaamossa tai metallipinnoituslaitoksissa. Hän voi olla erikoistunut  korroosionestomaalaukseen esimerkiksi telakoilla. Metallipinnoituslaitoksissa hän voi hoitaa pintakäsittelylinjoja tehden erilaisia kemiallisia ja sähkökemiallisia pintakäsittelyitä.

Sisältö

Pintakäsittelyalan perustutkinto – ePerusteet (opintopolku.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Valintaperusteet

Haastattelut pidetään 16. – 23.10.23 välisenä aikana

Kustannukset

Oppikirjat ja opiskeluvälineet

Lisätietoja

Lehtori Isto Jokinen puh. 044 455 7909

Hakeutuminen

Hakuajan ollessa käynnissä sivun ylälaidassa olevan Hae koulutukseen –kohdasta. Hakuaika 25.9-20.10.23

Yhteyshenkilöt