Siirry sisältöön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, verkkokoulutus, suunnattu puhtausalan esihenkilöille

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Erikoisammattitutkinto
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna joustavasti työn ohessa. Opinnot toteutetaan verkon välityksellä Its learning oppimisalustalla sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Kaikki etätehtävät kytketään mahdollisimman läheisesti todellisiin työtehtäviisi.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkikökohtainen osaamisen kehittymisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan tavoitteet sekä aikaisemmin hankittu koulutus ja työkokemus. 

Kohderyhmä

Työskenteletkö puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esimiestyötehtävissä? Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, jos haluat kehittää omaa osaamistasi esimiestyötehtävissä sekä palvelujen suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Koulutus sopii myös puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan yritäjille.

Tavoite

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoon valmistavan koulutuksen tavoitteena on syventää omaa ammatillista osaamistasi tai hankkia uutta ammatillista osaamista esihenkilötyötehtävissä.

Valmistavan koulutukseen osallistuminen ja tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet hallita henkilöstön osaamisen kehittämisen, toiminnnan suunnittelun, henkilöstätarpeen ennakointi ja rekrytointi, suunnitella ja johtaa vastuualueen palvelutuotantoa sekä esimiehenä vastaat asikaskohteen palvelun laadun ja toiminnan kannattavuudesta puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualalla.

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Voit halutessasi suunnata ammatillista osaamistasi tutkinnon valinnaisten osien mukaisesti.

Opinnot muodostuvat seuraavista puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon osista:

Pakolliset osat (valitaan molemmat)

Valinnaiset osat (valitaan yksi osa)

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtehtävissä työpaikalla. Opiskelijalle tehdään (HOKS),jossa laaditaan henkilökohtainen tutkinnon suorittamissuunnitelma ja huomioidaan hänen aiempi osaaminen.

Valintaperusteet

Koulutukseen hakeutuneet opiskelijat kutsutaan haastatelluun ja opiskelijavalinnat tehdään haastattelujen perusteella.

Hakukelpoisuutena on peruskoulutuksen oppimäärän suorittaminen.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksena maksuton.

Omehtoisena koulutuksena 550€.

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutuksen aloitukset joustavasti.

Omaehtoiseen koulutukseen hakeudutaan WinNovan www-sivujen kautta (hakeudu koulutukeen -painike).

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan ottamalla yhteys oppisopimusvastaavaan Bianca Hintsa, p. 044 455 8284 / bianca.hintsa(@)winnova.fi

Yhteyshenkilöt