Siirry sisältöön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoitaja, oppisopimuskoulutus

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimusopiskeluna, joten opiskelijalla tulee olla soveltuva työpaikka kiinteistöpalvelualalla. Työsopimus on oltava koko opiskeluajan voimassa ja työtunteja on oltava vähintään 25h/viikko.

Koulutus sisältää teoriaopintoja, lähi- ja verkko-opintoja sekä käytännön työssä tapahtuvaa oppimista opiskelijan omalla työpaikalla. 

Koulutuksen kesto ja sisältö on yksilöllinen. Opiskelijalle laaditaan ennen koulutuksen alkua henkilökohtainen osaamisen kehittymisen suunnitelma (HOKS).

Opetuskieli suomi. 

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla työskenteleville henkilöille tai alalle suuntaaville henkilöille, jotka ovat työsuhteessa tai työsuhde on alkamassa.

Työntunteja on oppisopimusaikana oltava minimissään 25h/viikossa. Kielitaitovaatimus A2.2.

Tavoite

Opiskelijan tulee toimia kiinteistöpalvelualan työtehtävissä koko opiskeluajan ja pätevöityä työnantajan edellyttämien työtehtävien hoitamisessa vaadittavaan osaamiseen. Oppisopimuskoulutuksen tavoitteena on hankkia opiskelijalle kiinteistöhuoltajan työn vaatima ammatillinen osaaminen työn ohessa ja suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto tai osatutkinto.

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, 180 osp

Tutkinnon pakolliset osat

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osp

Kiinteistön yleishoito ja valvonta, 30 osp

Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen, 30 osp

Tutustu lisäksi valinnaisiin tutkinnon osiin tästä.(siirryt toiseen palveluun) 

Valintaperusteet

Hakukelpoisuutena on perusopetuksen oppimäärän suorittaminen ja soveltuva työpaikka (tai työharjoittelupaikka). Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton. Työasuun kuuluvat työjalkineet hankitaan pääasiassa omakustanteisesti.

Hakeutuminen

Tiedustelut oppisopimuskoulutukseen osallistumisen mahdollisuudesta ja toimintaohjeet hakeutumisesta saat ottamalla yhteyttä palveluasiantuntijaamme:

Janne Koskela, Palveluasiantuntija, p. 044 455 7313, sposti: janne.koskela@winnova.fi

Yhteyshenkilöt