Siirry sisältöön

Rakennusalan perustutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Luuta-Kreetantie 1, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

HAKU PÄÄTTYNYT

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija pystyy koulutuksen jälkeen työskentelemään monipuolisesti erilaisissa talonrakentajan töissä työtekijänä tai yrittäjänä. Koulutuksen aikana suoritetaan rakennusalan perustutkinto(talonrakentaja) . Kaikille opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelun kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus ja osaaminen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alanvaihtajille ja opiskelun alalla aikaisemmin aloittaneille, mutta mikä on keskeytynyt jostakin syystä. Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita talonrakennusalan työstä ja joilla on soveltuvuus alan fyysisesti vaativiin töihin.

Kielitaitovaatimus A2.2

Sisältö

Opiskelun toteutusmallit

Koulutus sisältää henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti  opiskelua lähiopetuksena oppilaitoksessa, ammatillista opiskelua oppilaitoksen rakennustyömailla sekä opiskelua alan yrityksissä koulutussopimuksella tai oppisopimuksella.

Opiskeltavia osa-alueita mm

Koulutus toteutetaan aikavälillä 9.10.2023-30.5.2025. Koulutus on kokoaikaista opiskelua.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus:

– Länsirannikon Koulutus Oy, Winnova, Pekka Kivioja, puh. 044 455 8236 , pekka.kivioja@winnova.fi

– Hakupalvelut, 044 455 8500, hakupalvelut@winnova.fi

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä hakeutumiskaavake. Lomake on syytä täyttää mahdollisimman täydellisesti. Kaikki hakeutuneet haastatellaan ja kaikki saa tiedon hakeutumisen tuloksesta.

Hakuaika on välillä 21.8-29.9.2023

HAKU PÄÄTTYNYT

Yhteyshenkilöt