Siirry sisältöön

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto maahanmuuttajille

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutuu Winnovassa Laitilassa, Turuntie 9 ja Urheilutie 11 toimipisteissä.

Koulutus on päiväkoulutusta klo 8.00 – 14.30, ma-pe. Satunnaisesti päivät voivat olla klo 8.00 – 16.00 välillä.

Koulutus sisältää teoriaopintoja, käytännön työtä keittiössä sekä etä/verkko-opintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet työllistymään ravintola- ja cateringalalle. Opetus on suomenkielellä.

Kielitaitotaso koulutukseen on tyydyttävä, se testataan haastattelujen yhteydessä.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät perustaidot erilaisiin ravintola- ja cateringalan työtehtäviin.

Kuten esimerkiksi:

Koulutuksen tavoitteena on osatutkinto ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta. Koulutus sisältää suomenkielen opintoja.

Koulutuksen tavoitteena on työllistyö alan töihin.

Sisältö

Koulutus sisältää seuraavia asioita:

Kustannukset

Koulutuksessa tarvitaan työvaatteet ja kengät, jotka sopivat ravintola- ja cateringalan töihin.

Oppilaitos hankkii opiskelijalle työvaatteet ja suojavälineet ( hanskat, esiliinat, ym.).

Kengät opiskelija ostaa itse.

Koulutuksessa materiaalin saa koulusta ( monisteet, kirjat, veitset, raaka-aineet)

Hakeutuminen

Hakeutuminen Winnovan hakulinkin kautta.

Lisätietoja: Niina Tuomola niina.tuomola@winnova.fi tai marja-riitta.haikkonen@winnova.fi

Kaikki hakijat haastatellaan. Haastatteluun kutsutaan henkilökohtaisesti. Haastattelut pidetään elokuussa Laitilassa, osoitteessa Turuntie 9.

Haastattelukutsussa on tarkemmat tiedot.

Yhteyshenkilöt

Päivi Yli-Karro

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Maahanmuuttajien koulutus, Matkailuala, Muu koulutus, Ohjaava ja valmentava koulutus, Ravintola- ja catering-ala, Yrittäjyys

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8444
Satamakatu 19, RAUMA