Siirry sisältöön

Töihin metallialalle hitsaajaksi tai levysepäksi

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksen aikana opit nykypäivän modernien konepajojen työskentelytavat. Opinnot tapahtuvat pääosin oppilaitoksen työsaleissa käytännön työtehtävissä tai työpaikalla tapahtuvana oppimisena työharjoitteluissa. Jos saat työpaikan koulutuksen aikana, opiskelua voi jatkaa oppisopimuksella.

Koulupäivät ovat arkisin klo 8–15.15.  Opiskelu tapahtuu suomen kielellä.

Koulutuksessa suoritat kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai tuotantotekniikan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tutkinnonosia.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille kone- ja metallialasta kiinnostuneille, uudeksi uraksi tai alalla jo työskennelleille, päivittämään olemassa olevaa osaamista.

Tavoite

Opiskele itsellesi ammatti metalliteollisuusden huippuosaajaksi!

Koulutuksessa saavutat vahvan ammatillisen osaamisen valitsemillasi kone- ja tuotantotekniikan osa-alueilla. Osaamisestasi saat todistuksen suomalaisen tutkintojärjestelmän perusteiden mukaisesti. Koulutuksen päätteeksi voit työllistyä monipuolisiin kone- ja metallialan työtehtäviin.

Sisältö

Koulutuksessa voit hankkia uutta osaamista tai täydentää aiempaa levy- ja hitsausalan osaamistasi. Valittavanasi on erisisältöisiä koulutusvaihtoehtoja lyhyistä täsmäpaketeista laajempiin osaamiskokonaisuuksiin. Koulutuksesi sisältö kohdennetaan suoraan tietyn työtehtävän vaatimaan ammattiosaamisen kehittämiseen esimerkiksi

 Koulutuksessa saavutat vahvan ammatillisen osaamisen valitsemillasi kone- ja tuotantotekniikan osa-alueilla. Osaamisestasi saat todistuksen suomalaisen tutkintojärjestelmän perusteiden mukaisesti.

Valintaperusteet

Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista ja motivaatiota oppia uusia asioita sekä halua työllistyä kone- ja metallialan työtehtäviin. Hyvät kädentaidot sekä hahmottamis- ja keskittymiskyky auttavat alan työtehtävissä suoriutumista.
Opinnoissa menestymisen edellytyksenä on riittävä suomen kielen osaaminen. Suomen kielen lähtötason suositus A2.2.

Lisätietoja

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Työvoimakoulutus on maksutonta.

Jos tulet valituksi koulutukseen, sovi työllistymissuunnitelmasi päivittämisestä TE-toimiston/kuntakokeilun kanssa. Koulutus tulee lukea työllistymissuunnitelmassasi, jotta sinulle voidaan maksaa korotettua työttömyysetuutta. Korotusosan maksamisesta päättää työttömyysetuutesi maksaja.

Lisätietoa koulutuksista ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Yhteyshenkilöt