Siirry sisältöön

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon osa, Brändin rakentaminen (Sammon Takojat)

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Erikoisammattitutkinto
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Valmennusohjelma muodostuu kahdeksasta valmennuspäivästä ja kahdesta ohjatusta pajasta pienryhmissä sekä suunnitelmien käytäntöön soveltamisesta omassa yrityksessä tai työpaikalla. Valmennus toteutetaan kahden ja kolmen päivän lähijaksoina ja ne pidetään maatilamatkailupaikoissa osallistujien sijainti huomioiden. Valmennuksen aikana suoritat omien ja organisaatiosi tarpeiden mukaisesti Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon tutkinnonosan; brändin rakentaminen.

Tavoite

Sammon Takojat brändivalmennuksessa kehität tai uudistat yrityksen/organisaation brändiä, tuote-, palvelu- tai henkilöbrändiä. Kiteytät brändin ydinsanoman ja määrittelet organisaation strategiaa tukevan visuaalisen ja viestinnällisen identiteetin. Opit tarkastelemaan brändin näkyvyyttä asiakkaan näkökulmasta ja tuottamaan selkeän aineiston, jossa kerrotaan, millainen brändisi on ja miten sitä käytetään eri kohderyhmissä. Valmennuksesta saat tukea brändin rakentamiseen ja sen johtamiseen. Opit osallistamaan organisaation eri tasot brändin rakentamiseen ja toimintaan viemiseen sekä laatimaan brändille viestintäsuunnitelman.

Sisältö

Lähipäivien moduulit ja aikataulu

  1. Brändin suunnittelu 1.-3.11.2023
  1. Brändin rakentaminen 7.-9.2.2024
  1. Brändisuunnitelman esittely -19.4.2024

Lue lisää valmennusohjelman sisällöistä:

Winnova/Sammon takojat -valmennus

Valintaperusteet

Hakijalla tulee olla valtuudet tehdä kehittämistyötä omassa organisaatiossaan.
Työsuhteessa olevan hakijan työnantajan sitoutuu tutkinnon arviointiin ja yrittäjänä toimiva hakija sitoutuu hankkimaan arvioijan vastuukouluttajan kanssa.
Tutkintokielenä suomi, joka edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa.

Nämä asiat varmennetaan henkilökohtaistamiskeskustelussa ja varmistetaan hakijan soveltuvuus suoritettavaan tutkintoon. Soveltuvat henkilöt valintaan hakeutumisjärjestyksessä.

Kustannukset

Sammon Takojat tuotteistaja -valmennuksen omarahoitusosuus omaehtoiselle opiskelijalle on 200 €. Oppisopimuksella valmennus on maksuton. Opiskelijan maksettavaksi tulevat koulutusmuodosta riippumatta valmennusjaksoihin liittyvät ruokailu- ja majoituskustannukset.

Lisätietoja

Lisätietoja valmennuksesta

Sammon Takojat tuotepäällikkö/ Team Coach

Margit Vanha-aho

040 7424 725

margit.vanha-aho@sammontakojat.fi

Hakeutuminen

Hakeutuminen Sammon Takojat tuotteistaja -valmennukseen www.winnova.fi.

Oppisopimusta voit hakea oman alueen oppisopimustoimistosta tai WinNovasta. Vastuukouluttajalta saat lisätietoa asiasta.

Yhteyshenkilöt