Siirry sisältöön

Turvallisuusalan perustutkinto, AIKUISKOULUTUS

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan omaehtoisena monimuotokoulutuksena. Myös oppisopimuskoulutusmahdollisuus. Lähipäivien määrä n. 3 / vko. Koulutus ei sisällä lomajaksoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat vailla ammatillista koulutusta tai sellaisille ammatillisen koulutuksen suorittaneille henkilöille, jotka haluavat vaihtaa ammattia/alaa tai laajentaa ammattitaitoaan.

Tavoite

Turvallisuusalan perustutkinto antaa hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet turvallisuusalan eri sektorien työtehtäviin. Tutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden, eli mahdollisuuden pyrkiä ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin, sekä oivalliset jatko- ja opiskelumahdollisuudet esim. poliisin, palo- ja pelastustoimen, vankeinhoidon, vartijan sekä turvallisuustekniikan koulutuksiin.

Sisältö

Koulutus sisältää monipuolisesti mm. seuraavia kokonaisuuksia:

Valintaperusteet

Koulutukseen valinta tapahtuu henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Haastattelut toteutetaan vkolla 38-39, jonka jälkeen tehdään koulutukseen valinnat. Koulutuksen järjestäjä ilmoittaa valintapäätöksestä hakijalle. Kielitaitovaatimus B1.2.

Yhteyshenkilöt