Siirry sisältöön

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Turvallisuusalan perustutkinnon suorittanut toimii esimerkiksi erilaisissa vartiointitehtävissä, pelastustoimessa, turvasuojauksen suunnittelu-, asennus- ja ylläpitotehtävissä, tavaroiden kuljetuksessa, vastaanotto- ja vahtimestaripalvelussa tai turvatarkastuksessa. Hän osaa tehdä yritysturvallisuuteen liittyviä perusmuotoisia uhka- tai riskikartoituksia ja ennalta ehkäiseviä turvallisuussuunnitelmaluonnoksia ja toimii yhteistyössä alan keskeisten viranomaisorganisaatioiden ja yhteisöjen kanssa.

 Turvallisuusalan ammattilaisena voit työskennellä: 

Tutkinto antaan hyvän pohjan hakeutumiselle poliisin, palomiehen, tullin ym. turvallisuusalan jatkokoulutuksiin.

Sisältö

Koulutus sisältää monipuolisesti mm. seuraavia kokonaisuuksia:

Koulutus sisältää työssäoppimista. Koulutuksen aikana suoritetaan sekä vartijan että järjestyksenvalvojan peruskoulutus, jotka antavat mahdollisuuden viikonloppu- ja kesätöihin turvallisuusalalla.

Hakeutuminen

Terveydentilavaatimukset:

https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/hakijan-terveys-ja-toimintakyky#terveydelliset-vaatimukset-turvallisuusalalla(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

 Kielitaitovaatimus B1.2

Koulutukseen valinta tehdään hakemuksen sekä mahdollisen haastattelun perusteella. Täytä hakulomake huolellisesti. Hakupalvelut kutsuu hakijat haastatteluun erikseen sovittuina haastattelupäivinä. 

Yhteyshenkilöt