Siirry sisältöön

Työpaikkaohjaajakoulutus liiketoiminta-, media- ja palvelualat

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Lyhyt- tai korttikoulutus
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Hei Sinä WinNovan opiskelijoita ohjaava palvelualan ammattilainen! Sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi työpaikkaohjaajakoulutuksessa. Suurin osa oppimisesta tapahtuu verkossa. Monimuotovalmennus antaa hyvät valmiudet toimia työpaikkaohjaajana. Koulutuksessa perehdytään mm.  liiketoiminta-, media- ja palvelualan tutkintojen perusteisiin, oppimiseen, ohjaukseen, arviointiin ja palautteenantoon. 

Kurssiin sisältyy neljä tapaamista, joista 1 lähitapaaminen ja kolme tapaamista verkossa Teams-sovelluksella sekä itsenäisiä tehtäviä It`s learning oppimisalustalla. Ensimmäinen tapaaminen koululla, Satamakatu 19 Rauma:

Kevät 2024

4.3.2024 kello 14-16.00,

18.3.2024 kello 14-16.00,

8.4.2024 kello 14-16.00,

22.4.2024 kello 14-16.00.

Ensimmäisellä kerralla (4.3.2024) ohjeistetaan mm. verkko-oppimisalustan It`s learningin käyttöä ja tehtävien aikataulutusta. 

Saatuasi vahvistuksen opiskelijaksi hyväksymisestä, sähköpostiisi lähetetään tarkemmat ohjeet kurssin suorittamisesta sekä linkki, jonka kautta pääset osallistumaan verkkokeskusteluihin. 

Kohderyhmä

Kaikille WinNovan opiskelijoita ohjaaville  liiketoiminta-, media- ja palvelualan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ohjaustaitojaan.

Tavoite

Tämän koulutuksen tavoitteena on antaa liiketoiminta-, media- ja palvelualan työpaikkaohjaajille työkaluja työpaikalla tapahtuvaan opiskelijan perehdyttämiseen, ohjaamiseen, oppimisen tukemiseen ja osaamisen arviointiin.

Sisältö

Työpaikkaohjaajan roolit ja tehtävät aina suunnittelusta arviointiin.

Kustannukset

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille WinNovan tutkinto- tai osatutkintotavoitteisten opiskelijoiden työpaikkaohjaajana toimiville.  

Hakeutuminen

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu WinNovan nettisivujen kautta.

Yhteyshenkilöt