Siirry sisältöön

Työpaikkaohjaajana toimiminen

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Lyhyt- tai korttikoulutus
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Steniuksenkatu 8, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Hei opiskelijoita ohjaava hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen! Sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi työpaikkaohjaajakoulutuksessa. Koulutus on monimuotokoulutusta. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia työpaikkaohjaajana. Koulutuksessa perehdytään mm. hius- ja kauneudenhoitoalan tutkintojen perusteisiin, oppimiseen, ohjaukseen, arviointiin ja palautteenantoon. 

Koulutukseen sisältyy kolme lähitapaamista. Ensimmäinen koulutuspäivä on tiistai 09.01.-24 kello 8.30-15.30, toinen maanantaina 05.02.-24 kello 8.30-15.30 ja kolmas tiistaina 05.03.-24 kello 8.30-15.30. 

Halutessasi sinulla on mahdollisuus suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa, työpaikkaohjaajana toiminen, tekemällä näytön ja saada tästä osatutkintotodistus. 

Kohderyhmä

Kaikille  opiskelijoita ohjaaville hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ohjaustaitojaan.

Tavoite

Tämän koulutuksen tavoitteena on antaa hius- ja kauneudenhoitoalan työpaikkaohjaajalle työkaluja työpaikalla tapahtuvaan opiskelijan perehdyttämiseen, ohjaamiseen, oppimisen tukemiseen ja osaamisen arviointiin.

Sisältö

Työpaikkaohjaajan roolit ja tehtävät aina suunnittelusta arviointiin.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antaa Terhi Katajamäki, p. 044 455 7430, terhi.katajamaki@winnova.fi

Hakeutuminen

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu WinNovan nettisivujen kautta.

Yhteyshenkilöt