Siirry sisältöön

Vartijan peruskoulutus

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Ammattitutkinto
Toteutus
Päivä
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka pitävät asiakaspalvelusta ja haluavat työskennellä ihmisten kanssa. Sinusta voi tulla hyvä turvallisuusalan ammattilainen, mikäli taustasi on kunnossa ja kykenet huomaavaiseen sekä luottamukselliseen asiakaspalveluun. Suomen kielen kielitaitovaatimus on B1.2.

Tavoite

Vartiointialan kasvu Satakunnan alueella on avannut runsaasti mahdollisuuksia työllistyä vartijan työtehtäviin. Vartijan tehtäväkenttä on monipuolinen ja sisältää tehtävistä ja kohteesta riippuen erilaisia asiakaspalvelu-, valvonta- ja vahtimestaritehtäviä. Työllistymisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu vartijakoulutus, nuhteeton tausta, asiakaspalveluhenkisyys ja kiinnostus tehdä työtä turvallisuusalalla.

Vartijakoulutus antaa hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet toimia vartijan työtehtävissä. Koulutuksessa suoritetaan vartijan työssä tarvittavat kortti- sekä voimankäyttövälinekoulutukset, joiden lisäksi koulutus sisältää työharjoittelua. Koulutus soveltuu erinomaisesti täydentämään myös muuta ammatillista osaamista, esim. myynti-, kiinteistöhuolto- ja vahtimestaritehtävistä kokemusta omaaville henkilöille turvallisuuden monipuolinen osaaminen luo uusia mahdollisuuksia työelämään. Koulutus on myös erinomainen mahdollisuus päivittää vanhentuneet korttikoulutukset. Koulutuksessa suoritetaan Turvallisuusalan ammattitutkinnosta Vartijan koulutus -tutkinnon osa.

Sisältö

– Vartijan koulutus, 20 pv
– OC-koulutus, 2 pv
– Työturvallisuuskoulutus, 1 pv
– Tulityökoulutus, 1 pv
– Ensiapukoulutus, 1 pv
– Työharjoittelu alan yrityksissä, 18 pv
– Koulutus yhteensä: 43 pv

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus: Jan-Kristian Rantanen puh. 044 455 8202, e-mail: jan-kristian.rantanen@winnova.fi

Koulutukseen hakeutuminen:f

Seppä Hannele, puh. 0295 045 057, sähköposti hannele.seppa@te-toimisto.fi

Esittelyvideo: https://youtu.be/rzmdX4U_Z1w(siirryt toiseen palveluun)

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan 26.10.2023 mennessä tämän ilmoituksen yläosassa olevasta linkistä “Hae tähän koulutukseen”. Täytä hakemus huolellisesti ja perustele koulutustarpeesi. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään 8-9.11.2023 Winnovan tiloissa (Tiedepuisto 3, Pori). Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa haastatteluaikasi sekä valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (Oma asiointi – Kaikki asiointi – työvoimakoulutus).

Koulutushakemus on sitova. Hakemuksen perumisella tai valintatilaisuuteen saapumatta jättämisellä ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen.

Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta sinun tulee huolehtia, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Yhteyshenkilöt