Siirry sisältöön

Verkkokoulutus | Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto käytännössä

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Lyhyt- tai korttikoulutus
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksen alussa on teoriaopintoja (18.9.-18.10.2023), jonka jälkeen alkaa työssäoppimisjakso (19.10.-21.12.2023). Työssäoppimisjakson aikana on lisäksi viisi koulutuspäivää (henkilöstöhallinto). Koulutuksen päätös 22.12.2023.

Koulutus koostuu reaaliaikaisesta verkko-opetuksesta, ohjausvideoista ja niitä tukevista materiaaleista ja tehtävistä sekä itsenäisestä ja ryhmässä tehtävästä etätyöskentelystä ja henkilökohtaisesta ohjauksesta. Koulutusta toteutetaan Teams-verkkoneuvottelun välityksellä perinteisin luentomenetelmin, ryhmätehtävin ja webinaarein.
Työssäoppimispaikkaa voit hakea jo etukäteen ennen koulutuksen aloittamista. Huomioi, että työssäoppimista voi mahdollisuuksien mukaan suorittaa myös etänä kotoa käsin. WinNova avustaa työssäoppimispaikan löytämisessä tarvittaessa.

Kohderyhmä

Sinulla voi olla kaupallisen alan koulutus (merkonomi, tradenomi tms.), tai jokin muu taloushallinnon opintoja tukeva koulutus sekä mielellään aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon, kaupan tai liiketoiminnan alalta. Olet motivoitunut päivittämään ammatillista osaamistasi sekä panostamaan alan työnhakuun, ja sinulla on valmiudet osallistua verkkototeutuksena tapahtuvaan koulutukseen. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa (kielitaitotaso B1.1).

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on parantaa ammatillista osaamistasi työelämän tarpeita vastaavaksi ja työllistyä alalle. Koulutus antaa sinulle perusvalmiudet palkanlaskennan tehtävissä toimimiseen ja organisaation välttämättömien henkilöstöasioiden hoitamiseen.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus:
– Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Pasi Jantunen, 044 455 8081, pasi.jantunen@winnova
– Länsirannikon Koulutus Oy Winnova, Hakupalvelut: 044 455 8500, hakupalvelut@winnova.fi

Koulutushaku, koulutusajan etuudet:
– Satakunnan TE-toimisto, Marja Kukkakorpi-Karmisto, 0295 045 081, marja.kukkakorpi-karmisto@te-toimisto.fi
– TE-toimiston koulutusneuvonta: 0295 020 702

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan 4.9.23 mennessä. Koulutukseen haetaan osoitteessa: www.te-palvelut.fi(siirryt toiseen palveluun). Koulutuksen hakunumero on 714068.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään 11.9.23 Teams-sovelluksella.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa haastatteluaikasi sekä valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa tyomarkkinatori.fi: Oma asiointi – Kaikki asiointi – työvoimakoulutus. Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Hakemuksen perumisella tai valintatilaisuuteen saapumatta jättämisellä ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen.

Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta huolehdithan, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Yhteyshenkilöt