AMK:hon valmistava koulutus ja sujuvat siirtymät

Kohderyhmä: Ammatillisen 2. asteen nykyiset opiskelijat ja aiemmin valmistuneet henkilöt sekä nuoret, jotka ovat kiinnostuneita hakeutumaan AMK-opintoihin.
Tavoite: Elintarvikealan opiskelijoiden siirtymisen sujuvoittaminen ammatilliselta toiselta asteelta ammattikorkeakouluun. Valmennukseen osallistuneiden henkilöiden suoriutuminen AMK-opinnoista.
Koulutusten kuvaukset, ajankohta ja ilmoittautumisohjeet tullaan julkaiseman tällä sivulla.

SAMK kouluttaa:
Satakunnan ammattikorkeakoulu tarjoaa vuosien 2025 ja 2026 aikana Elintarvikealan nopeat ja joustavat koulutuspolut -hankkeen avulla tuotettua maksutonta koulutusta elintarvikealan korkeakouluopinnoista kiinnostuneille. Syksyllä 2025 toteutetaan koulutukset AMK-opinnot tutuksi, Opiskelutekniikka ja digitaidot opiskelussa, Kemia ja Matematiikka 1.
AMK-opinnot tutuksi (verkko)
21.8. klo 16.00-18.00 Teema 1
28.8. klo 16.00-18.00 Teema 2
4.9. klo 16.00-18.00 Teema 3
11.9. klo 16.00-18.00 Teema 4
Erikseen sovittava kampusvierailu mahdollinen
Opiskelutekniikka ja digitaidot opiskelussa (verkko)
25.9. klo 16.00-18.00 Teema 1
2.10. klo 16.00-18.00 Teema 2
9.10. klo 16.00-18.00 Teema 3
16.10 klo 16.00-18.00 Teema 4
Itsenäistä työskentelyä oppimisalustalla, Teema 5
Kemia (lähiopetus Porissa/verkko)
30.9. klo 16.00-18.00 Atomit, aineet ja yhdisteet
7.10. klo 16.00-18.00 Sidokset ja yhdisteiden nimeäminen
14.10. klo 16.00-18.00 Atomimassa ja ainemäärä
28.10. klo 16.00-18.00 Olomuodot ja niiden muutokset
11.11. klo 16.00-18.00 Kaasut, kaasujen ja suolojen liukeneminen
Matematiikka 1 (lähiopetus Porissa/verkko)
17.11. klo 16.00-18.00 Matemaattiset merkinnät
24.11. klo 16.00-18.00 Polynomilausekkeet
1.12. klo 16.00-18.00 Murtolausekkeet
8.12. klo 16.00-18.00 Yhtälöt
15.12. klo 16.00-18.00 Funktiot ja niiden kuvaajat
Lisätietoja ja ilmoittautuminen(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Kysy lisää:
meija.kivisaari@samk.fi
iina.virtanen@samk.fi
