Siirry sisältöön

Tietosuoja

Henkilötietosi ovat meille tärkeä asia. WinNova on sitoutunut noudattamaan henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Informoimme, jos keräämme tietojasi sekä miten tietojasi käsitellään. Useat palvelumme edellyttävät henkilötietojen keräämisen, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Yleistä tietosuojainformaatioista

Tällä sivustolla olevista tietosuojaselosteista löydät tarkemman kuvauksen WinNovan rekistereistä, joissa kerrotaan rekisteröidyn oikeuksista. Tietosuojaselosteita voidaan myös päivittää.

WinNovan opiskelijat saavat nähtäville opintoihinsa liittyvät henkilötietorekisterien tietosuojainformaatiot koulutuksensa alussa, jolloin pyydämme tutustumaan tällä sivustolla oleviin tietosuojaselosteisiin (ja pyydämme todennuksen informoinnista). Jos henkilötietojen käsittelyn perusteena on muu kuin lakisääteinen (tai sopimus) velvoite kerätä, käsitellä, arkistoida henkilötietoja rekisterissämme, pyydämme suostumuksen henkilötietojen keräämisestä rekisteriin. Rekisteröidyllä on mahdollisuus peruuttaa suostumus: Lisätietoa ja yhteystiedot rekisterikohtaisesti tietosuojainformaatioissa.

WinNovan verkkosivusto ja evästekäytännöt

Käytämme verkkopalvelussamme myös linkkejä muille sivustoille. Vaikka ne ovat tärkeiden sidosryhmiemme sivustoja ja näin ollen niiden yksityisyyden suojan kriteerit vastannevat omiamme, emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai niihin liittyvien yksityisyyden suojan käytännöistä.

Verkkosivuillatäyttämiesi lomakkeiden, kyselyiden ja kilpailujen henkilötiedot tallentuvat ja ne poistetaan käyttötarpeen päätyttyä. Viestiliikenne verkkopalvelussa on SSL-salattua.

Opiskelija / Koulutuksiin liittyvät henkilörekisterit

Henkilörekisterit, jotka koskevat opiskelijaa ja opiskelua WinNovassa.

Opintohallinto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Opintohallintojärjestelmien tietosisältö koostuu tiedoista, joiden avulla oppilaitos järjestää ja organisoi toisen asteen ammatillista tai vastaavaa koulutusta. Toisen asteen ammatillinen koulutus on lakisääteistä ja henkilötietoja kerätään ja käsitellään tämän koulutuksen toteuttamiseksi. Rekisteröityjä ovat opiskelijat, opiskelijaksi hakijat, henkilökunnan edustajat, työpaikkaohjaajat, huoltajat sekä muut sidosryhmät (esim. yritysten yhteyshenkilöt).

Tietovarasto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan tietovarasto on kokonaisarkkitehtuurin tekninen toteutus, joka muodostaa viite-eheän tietomallin WinNovan eri prosesseissa syntyvistä mastertiedoista ja ulkoisisten kumppaneiden web-palveluiden rajapinnoista luetuista tiedoista. Se tarjoaa tietojen rajapinnat muille sisäisille ja ulkoisille järjestelmille. Henkilötietojen osalta tietovarasto varmistaa henkilön eri lähteistä saatavien tietojen yhdistämisen yhteen henkilöön.

Active Directory(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Active Directory (AD) on Microsoft Windows-toimialueen käyttäjätietokanta ja hakemistopalvelu, joka sisältää tietoa käyttäjistä, tietokoneista ja verkon resursseista.

Opiskelijahuolto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan ohjauspalvelut(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (Nettiaika, nettiajanvaraus, käytössä 31.1.2023 asti)

Office365(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Office 365 sisältää sähköisiä työvälineitä pilveen tallennettavan sisällön tuottamiseen. Järjestelmän henkilötiedot päivittyvät automaattisesti Azure Active Directoryn synkronoinnin yhteydessä. O365 käyttäjät voivat itse antaa itsestään myös muita tietoja ja heihin liitetään tietoa ryhmistä, joihin he liittyvät. Käyttäjällä on mahdollisuus halutessaan sallia tuottamansa tietosisällön hyödyntämistä ja saada tietoja verkostoitumisestaan.

Digitaalinen oppimisympäristö, itslearning(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kameravalvonta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan alumnirekisteri(siirryt toiseen palveluun)

Sanomapro:n digitaaliset oppimateriaalit(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

KysyWin-teoriakoejärjestelmän tietosuojaseloste(siirryt toiseen palveluun)

Oppisopimukset, digitaalinen allekirjoitus (Visma Sign)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Apurahasopimusrekisteri ammatillisen koulutuksen liikkuvuusjaksoille(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Työpaikalla tapahtuvan oppimisen työpaikkojen hakupalvelut

AmisAppi -mobiilisovelluksen rekisteritiedot(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)


Jos jotakin henkilötietoja keräävää palvelua käytetään vain tiettyjen opiskelijaryhmien kanssa, tietosuojainformointi ja todennus/suostumus pyydetään palvelun käyttöönottovaiheessa.

Yritysyhteistyö / Yrityspalvelut

Henkilörekisterit, jotka koskevat yritysyhteistyötä ja yrityspalveluja WinNovassa.

Yritysrekisteri ja asiakkuuksien järjestelmä

CRM(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (Yritysosio)

WinNovan markkinointi- ja tiedoterekisteri(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Muita rekistereitä

Laskutus(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (WinNovan laskutuskortti tietosuojaseloste)

Ks. myös Tapahtumat ja erilliset kyselyt sekä Vierailijat WinNovan toimipisteissä / verkkopalveluissa.

Opiskelijatyönä tehtävien palveluiden asiakasrekisterit

Henkilörekisterit, jotka koskevat opiskelijatyönä tehtäviä palveluita WinNovassa.

WinNova autoalan asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Automaster-tietosuojaseloste(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan laskutuskortin tietosuojaseloste

Laskutus(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan opiskelijahoitolat

HiusWelmu/Pori ja KauneusWenda/Pori sekä KaunisHetki/Rauma(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (Nettiaika, nettiajanvaraus)

JalkahoitolaWarvas/Pori, Hoitola Waivaton/Pori, RentoHetki/Laitila(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (Nettiaika, nettiajanvaraus)

Työntekijöiden rekrytointi

Henkilörekisterit, jotka koskevat työntekijöiden rekrytointia WinNovassa.

Työnhakijatietokanta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Markkinointi ja viestintä

Henkilörekisterit, jotka koskevat WinNovan markkinointia ja viestintää.

Verkkopalvelun hallinta- ja päivitysjärjestelmä WP / Poutapilvi (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)(1.2.2023 alkaen)

WinNovan markkinointi- ja tiedoterekisteri(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

CRM(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (Yritysosio)

Verkkosivujen chatbot-palvelu (Serviceform)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan ylläpitämät sosiaalisen median kanavat(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Studentum-koulutuspalvelu / Studentum.fi-sivuston kautta käyttäjä voi lähettää yhteydenottopyyntöä varten yhteystiedot WinNovalle (https://www.studentum.fi/tietosuojaseloste/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)). Henkilötiedot saadaan sähköpostin välityksellä ja niitä käsitellään yhteydenottoa varten (sähköposti, puhelinnumero). Tarvittaessa pyydämme erikseen suostumuksen markkinointi- ja tiedotusrekisteriin tallennusta varten.

WinNovan alumnirekisteri(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

WinNovan järjestämien kilpailujen ja arvontojen säännöt

  1. Järjestäjä Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, lisätiedot viestinta(@)winnova.fi
  2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun/arvontaan osallistuminen edellyttää 15 vuoden ikää. Kilpailuun/arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun järjestelyissä mukana olevat työntekijät. Kilpailuun/arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.
  3. Aika Kilpailu- tai arvonta-aika mainitaan kunkin julkaisun yhteydessä. Tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.
  4. Osallistuminen Kilpailuun tai arvontaan osallistumismahdollisuudet kerrotaan kunkin julkaisun yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa. Jos kilpailuun/arvontaan liittyy kolmas taho (esim. Facebook tai Instagram), tulee huomioida ko. palvelun omat säännöt ja muut käyttöehdot. WinNovan henkilöstö ei pääsääntöisesti voi itse osallistua WinNovan www-sivuillaan tai sosiaalisessa mediassa järjestämiin kilpailuihin/arvontoihin.
  5. Kuvan ja tarinan immateriaalioikeudet Mikäli kilpailuun/arvontaan liittyy kuvan/kuvien ja/tai tarinan lähettäminen, kuvan/tarinan lisääjä/lähettäjä vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin/tarinoihin ja hankkineensa suostumuksen kuvan/tarinan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Kuvan lisääjä vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. Järjestäjällä on oikeus sensuroida kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia. Osallistumalla kilpailuun/arvontaan osallistuja luovuttaa järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä/nimimerkkiä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Materiaalin omistus säilyy käyttäjällä, mutta järjestäjä voi käyttää materiaalia rajoituksetta markkinoinnissaan ja kilpailuun/arvontaan lähetettyjä kuvia voidaan julkaista järjestäjän nettisivuilla ja sosiaalisen median välineissä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
  6. Henkilötietojen käsittely Kilpailussa/arvonnassa järjestäjälle toimitettuja henkilötietoja ei kerätä markkinointirekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin ellei niin erikseen mainita. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun/arvonnan voittajan etunimi, sukunimi ja paikkakunta kilpailun järjestäjän omalla nettisivulla sekä sosiaalisen median kanavissa.
  7. Palkinto ja sen arvonta Palkinnot ja arvonnan ajankohta ilmoitetaan kunkin kilpailun/arvonnan yhteydessä.
  8. Palkintojen luovutus/julkisuus Kilpailun/arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta ja tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta. Sähköpostilla osallistuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli voittajaa ei kilpailun/arvonnan päättymisen jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun/arvonnan voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun/arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
  9. Järjestäjän vastuu Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun/arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän/kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
  10. Palkinnon vaihtaminen Voittaja vastaa itse voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.
  11. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia Osallistumalla kilpailuun/arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun/arvonnan verkkosivulla.

Lisätietoja

Tietosuojavastaava Konsta Ojanen – yhteydenotot tietosuoja@winnova.fi

WinNovan asiakirjajulkisuuskuvaus

Yleisiä tietosuojaohjeita rekisteröidylle sekä oppilaitokselle