Siirry sisältöön

Digikulta tulokset

Digikulta logo

Tarina-sovellus

Digikulta-hankkeessa on otettu käyttöön CTR Realityn Tarina-sovellus, jolla voidaan luoda uudenlaisia, interaktiivisia ja innovatiivisia elämyksiä lisätyn todellisuuden (AR) avulla. Tätä tekniikkaa voi hyödyntää monin eri tavoin niin sisä- kuin ulkotiloissa, esimerkiksi koulutuksessa ja matkailualan opastuksessa pelillistämisen keinoin. Lisätyn todellisuuden avulla palveluun tai tilaan voidaan luoda elämyksellisyyttä, rakentaa markkinoinnista moniulotteista ja oppimisesta entistäkin mielenkiintoisempaa. Hankkeen yhtenä tavoitteena on luoda sovelluksen avulla virtuaaliset oppimisympäristöt matkailualalle WinNovan Porin ja Rauman kampuksille ja hyödyntää niitä kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijoiden digiosaamisen parantamiseen tähtäävien koulutusten toteutuksissa.

TARINA ON VALLANKUMOUKSELLINEN LISÄTYN TODELLISUUDEN (AR) ALUSTA, JOKA VIE KAUPUNKIKIERROKSEN, MUSEOKOKEMUKSEN, OPPIMISALUSTAN TAI MINKÄ TAHANSA MARKKINOINTI-IDEAN AIVAN UUSIIN ULOTTUVUUKSIIN!

Digikulta + Tarina esittely (pdf)
Tarina-sovelluksen ohje (pdf)

Tarinan käyttöön tarvitaan mobiililaite sekä internetyhteys, sovelluksen voi ladata omasta sovelluskaupasta tai tutustua paremmin tämän linkin(siirryt toiseen palveluun) takaa. Lataa sovellus ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin kuulet ensimmäisenä hankkeen digikäänteistä.

Facebook(siirryt toiseen palveluun), Instagram (siirryt toiseen palveluun)& Twitter(siirryt toiseen palveluun): @digikulta

Tulevat tapahtumat ja koulutukset myös täällä(siirryt toiseen palveluun)!

Ideoiden sekä palautteiden osalta yhteydessä voi olla tuula.raukola (a) winnova.fi