Siirry sisältöön

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Matkailupalvelujen ammattitutkinto, AT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus on päivä-/monimuotokoulutusta. Koulutus toteutetaan teoria-/verkko-/etäopintoina ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena. 

Työpaikkaesimerkkejä:

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille matkailualalla työskenteleville, asiakaspalvelukokemusta omaaville ja alasta kiinnostuneille henkilöille. 

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. 

Sinulla on mahdollisuus suorittaa Satakunnan ammattikorkeakoulun Nopsa-Väylä-opintoja opintojesi aikana Nopsa-Väylä.

Tavoite

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon suorittanut on matkailualan ammattilainen, joka osaa toimia ohjelmapalvelu-, markkinointi-, myynti- ja tapahtumatuotannon työtehtävissä. Asiakaspalvelu- ja turvallisuusasiat ovat esillä kaikissa tutkinnon osissa. Työssäsi suunnittelet, paketoit ja myyt kannattavasti erilaisia palveluja asiakkaille ja voit osallistua tapahtumien järjestämiseen.

Osaat:

Sisältö

Opintojen keskeinen sisältö muodostuu matkailualan asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista, kannattavuudesta ja turvallisuusasioista. Valittavista tutkinnon osista voit muodostaa omien tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan ammattitaitoasi kehittävän kokonaisuuden.

Pakollinen tutkinnon osa 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 100 osp, jotka voit valita osaamisesi kehittämisen mukaan. 

Esimerkiksi:

Tarkemmat kuvaukset löytyvät:

Matkailupalvelujen ammattitutkinto(siirryt toiseen palveluun)

 Koulutuksen hintaan sisältyvät:

Kustannukset

Koulutus maksaa 400 € / opiskelija, hinta sisältää opetuksen, materiaalit, tutkinnon osan/ tutkinnon, tutkintotodistuksen ja opintokortin. 400 € on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Muita kuluja ovat työkengät ja työvaatteet. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Opiskelija hankkii itselleen sopivan työpaikan. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton. Oppisopimus

Jos haluat suorittaa vain yhden tai useamman tutkinnon osan, hinta on 100,-/tutkinnon osa (tutkinnon laajuus yht. 150 osp).

Koko tutkinnon suorittamisen jälkeen voit hakea ammattistipendin tutkintotodistuksen lisäksi, lisätietoa Työllisyysrahasto – Ammattitutkintostipendi (tyollisyysrahasto.fi) Ammattitutkintostipendi(siirryt toiseen palveluun)

Hakeutuminen

Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen tai tutkinnon suorittamiseen. Opiskelijaksi ottamisessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita. Valintaperusteissa huomioidaan hakutoive, koulutustarve, alalle suuntautuneisuus ja edellytykset tutkinnon suorittamiseen. Kielitaitovaatimus B1.1.

Kielitaitovaatimus

Yhteyshenkilöt