Siirry sisältöön

Opiskelijatyöt ja -palvelut

WinNova tarjoaa opiskelijatöinä erilaisia palveluja oppilaitoksen eri opintoaloilta. Palveluita voi pääsääntöisesti tiedustella lukuvuoden aikana. Katso monipuolinen opiskelijatöihin liittyvä tarjontamme alta.

WinNovan monipuoliset opiskelijatyöt ja -palvelut Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Raisiossa

Opiskelijatyöt-osiosta löydät hius- ja kauneudenhoitoalan palvelut, jalkahoidot ja hieronnat.

WinNova tarjoaa mahdollisuuden maukkaaseen lounaaseen, a la carte -ruokailuun tai herkulliseen kahvihetkeen useassa ravintolassa. Nämä löydät kootusti Ravintolapalvelut ja -tilat -osiosta. Kysy myös mahdollisuutta yksityistilaisuuksien ja kokouksien järjestämiseen.

WinNovan henkilökunnalle ja osalle opiskelijoista on oma lounashintansa, jonka saa WinNovan henkilökortin tai opiskelijakortin esittämällä.

Muut palvelut -osiosta löydät Toimintatila Wilpertin palvelut sekä tekniikan alojen palveluja.

Muista lahjakortit WinNovan palveluihin!

Saatavilla nyt myös Rauman ja Laitilan palveluihin ja opiskelijatöihin

Lahjakortin minimilataussumma on 20 € ja voimassaoloaika 1 vuosi latauspäivästä (summaa ei tarvitse käyttää yhdellä käyttökerralla). Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.


Lahjakorttia voi Raumalla ja Laitilassa käyttää mm. ostoihin Raimannissa ja Puodissa, sillä voi maksaa myös tilaustuotteita. Lisäksi lahjakortti käy Kauneushoitola ja Parturi-kampaamo KaunisHetken sekä Hieronta- ja Jalkahoitola RentoHetken opiskelijatöihin ja palveluihin.

Lahjakortin Rauman ja Laitilan palveluihin voi hankkia Raumalla Opetusravintola Raimannista ja KaunisHetkestä, Laitilassa RentoHetkestä.

Porin lahjakortilla voit maksaa ostoksia ja palveluja Tiedepuiston palvelukadulla (HiusWelmu, KauneusWenda, Hieronta Waivaton, Jalkahoitola Warvas, Ravintola Woitto ja Kahvila-myymälä Weera).

Lahjakortin Porin palveluihin voi hankkia Tiedepuiston palvelukadulta Kahvila-myymälä Weerasta sen aukioloaikoina (ma-pe klo 9-15).

WinNovan palvelupisteissä maksuvälineenä käy pankkikortti, MobilePay-maksu tai WinNovan lahjakortti.

Käteisellä voi maksaa ainoastaan Porissa Kahvila-myymälä Weerassa ja Ravintola Woitossa sekä Raumalla Kahvio Breikissä.

Opiskelijatyöt

HiusWelmu / Pori

Opiskelijatyönä mm. hiusten leikkauksia, hoitoja ja värjäyksiä sekä parranajoja ja -muotoiluja.

KauneusWenda / Pori

Erilaisia kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, erikoishoitoja sekä vartalohoitoja ja sokerointia.

Ravintolapalvelut ja tilat

Ravintola Woitto / Pori

Ravintola on avoinna asiakkaille oppilaitoksen lukuvuoden aikana lounasaikaan ja erikseen sovittaessa myös muina aikoina.

Muut palvelut

Ajankohtaista #Opiskelijatyöt ja -palvelut

Tapahtumat #Opiskelijatyöt