Siirry sisältöön

Hakupalvelut

Opiskelijat tutustumassa Hakupalveluihin.

WinNovan hakupalveluista saat neuvontaa ja ohjausta erityisesti hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Tule käymään tai ota rohkeasti yhteyttä. Hakupalveluissa tukenasi on opinto-ohjaajia sekä muuta henkilöstöä.

Hakupalvelut 

  • Tiedepuisto 3, lohko 1, 1. krs, Pori
  • Satamakatu 19 A, 2 krs, Rauma 

Heinäkuussa hakupalvelut palvelevat etänä. Ota tarvittaessa yhteyttä p. 044 455 8500 tai hakupalvelut@winnova.fi

Avoinna arkisin lukuvuoden aikana ma-to klo 9-15, pe klo 9-12

p. 044 455 8500, sähköposti hakupalvelut(at)winnova.fi 

Hakupalveluiden opinto-ohjaus

Etsitkö vielä sopivaa koulutusta tai ammattia? Haluatko opiskella kokonaan uuden ammatin tai täydentää nykyistä osaamistasi? 

Hakupalveluiden opinto-​ohjaajat ovat sinua varten, kun tarvitset hakeutumisvaiheessa neuvoa ja ohjausta oikean opiskelupolun löytämiseksi WinNovasta.

Opinto-ohjauksessa saat tietoa ammatillisen koulutuksen opiskeluvaihtoehdoista ja tukea omien mahdollisuuksiesi selvittämiseen. Opinto-​ohjaajat tekevät yhteistyötä ohjauspalvelujen, työelämäpalvelujen ja koulutusalojen kanssa löytääkseen sinulle parhaan mahdollisen opintopolun.

Voit keskustella opinto-ohjaajan kanssa suunnitelmistasi ja toiveistasi puhelimitse tai Teamsin välityksellä. Keskustelu ei sido sinua hakeutumaan opintoihin, eikä maksa sinulle mitään.  Keskustelu on täysin luottamuksellista.

Varaa aika tästä.(siirryt toiseen palveluun)

Maahanmuuttajien uraohjaus

WinNovassa koko henkilökunta osallistuu maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden opintojen ja opiskelun ohjaamiseen. Hakupalvelut auttavat hakeutumisen kysymyksissä ja kielitaitotiimi varmentaa riittävän suomen kielen taitotason koulutukseen hakeutuessa. Päävastuu opiskelijan ohjaamisesta on vastuuopettajalla ja opinto-​ohjaajalla. Maahanmuuttajien uraohjauksen koordinaattori varmistaa, että ei-​suomenkielisen hakijan ja opiskelijan koulutuspolku onnistuu WinNovassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvosanan korottaminen (jo valmistuneet)

Ammatillisen perustutkinnon tutkintotodistuksen arvosanan korottaminen on mahdollista 1.7.2023 alkaen. Korottaa voi vain tutkintoa, joka on voimassa tai se on siirtymäajalla. Näitä ovat pääsääntöisesti 2018 alkaneet tutkinnot. Voimassaolon voi tarkistaa ePerusteista(siirryt toiseen palveluun)(Hae tutkinnon nimellä).

Lisätietoja WinNovan käytännöistä päivitetään tälle sivulle syyskuussa.