Siirry sisältöön

Työpaikkaohjaajapalvelut

Kehitä ohjausosaamistasi, osallistu työpaikkaohjaajakoulutukseemme!

Maksuton työpaikkaohjaajakoulutus on suunnattu työelämässä toimiville organisaatioille, jotka ohjaavat ja arvioivat WinNovan opiskelijoita työpaikoilla. Koulutus soveltuu yleisesti kaikille työpaikkaohjauksesta kiinnostuneille, toimialasta riippumatta. 

Koulutusta järjestetään lähiopetuksena Porissa ja Raumalla kahtena koko päivän kestoisena kokonaisuutena sekä verkkovalmennuksena, johon on jatkuva haku. Valmennuksen kesto on noin 8 tuntia ja lisäksi on tunnin kestoinen verkkokeskustelu valmennuksen päätteeksi. Verkkovalmennuksen voit aloittaa silloin, kun Sinulle sopii. 

Sinulla on mahdollisuus myös laajentaa omaa ohjausosaamistasi suorittamalla veloituksetta oppisopimuksella toteutettava 5 osp:n tai 30 osp:n laajuinen tutkinnon osa.

Työpaikkaohjaaja

Ilmoittaudu koulutukseen

Työpaikkaohjaajakysely

Työpaikkaohjaaja sekä työnantaja, antamallasi palautteella on merkitystä!

Palautekysely lähetetään oppisopimuksessa tai koulutussopimuksessa nimetylle vastuulliselle työpaikkaohjaajalle, kun opiskelijan työpaikkajakso päättyy. Kyselyn lähettää sähköpostitse Opetushallitus. Vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia.

Saadun palautteen perusteella WinNova kehittää yhteistyötä työelämän kanssa huomioiden työpaikkojen ja yritysten muuttuvia osaamistarpeita. Osaamisen kehittäminen parantaa alan toiminta-edellytyksiä, sekä kilpailukykyä. WinNova panostaa arjen kumppanuuteen, asiakaslähtöisyyteen, ohjaukseen ja tukeen.

Työpaikkaohjaajan opas (5/2022)