Siirry sisältöön

Oppimisympäristöt

Toimimme erilaisissa oppimisympäristöissä oppilaitoksen kiinteistöjen lisäksi ja ne tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia työ- ja elinkeinoelämän erilaisiin tarpeisiin ja niitä kehitetään tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. WinNovassa tarjoamme yrityksille tuote- ja innovaatiokehittämisen tueksi myös tuotetestauksen mahdollisuutta aidoissa oppimisympäristöissä.

Pelastusharjoitusalue

Pelastusharjoitusalue soveltuu hyvin työ- ja elinkeinoelämän erilaisiin tarpeisiin, mutta myös laaja-alaisen tutkintopohjaisen turvallisuuskoulutuksen tuottamiseen. Harjoitusalue sijaitsee osoitteessa Ilmailuopistontie 226, Pori.

Satakuntalaisten organisaatioiden,  esimerkiksi pelastuslaitoksen, vapaapalokuntien, teollisuuden ja oppilaitosten lisäksi alue palvelee valtakunnallisesti koko Suomea. Alue mahdollistaa mm. pelastustoimen, turvallisuusalan ja siviilikriisinhallinnan perus- ja täydennyskoulutuksen.

Alue sisältää mm. teollisuuspalokentän, lento-onnettomuuskentän, vaarallisten aineiden kentän, teollisuus-, laiva- ja satamaonnettomuuskentän, rauniokaupungin, eläintenpelastusalueen, siviilikriisinhallintakylän sekä kulissikaupungin. Alueella voidaan harjoitella mm. erilaisten palojen sammutusta, ympäristövahinkojen torjuntaa, monipuolisia pelastus- ja jälkihoitotehtäviä, lento-onnettomuustilanteita ja matkustamopalojen sammutusta, hälytysajoa sekä onnettomuuksissa loukkaantuneiden ensihoitoa.

Seaside-kampus

Kehitteillä on Seaside Campus -oppimisympäristö, jonka ideana on toteuttaa teollisuuspuiston alueelle oppimisympäristöajatteluun perustuva osaamisen kehittämisen tukipalvelu. Tavoitteena on luoda meriteollisuuden osaamiskeskittymä, joka pohjautuu vahvaan ammatilliseen osaamiseen, monipuolisiin jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuuksiin ja ketteriin yhteistyöverkostoihin.

Lisätiedot 
https://www.seasideindustry.com/seasidecampus(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tuotetestauspalvelut

Haluatko saada käyttäjäkokemuksiin perustuvaa palautetta tuotekehityksesi tueksi? 

WinNovassa tarjoamme yrityksille tuote- ja innovaatiokehittämisen tueksi tuotetestauksen mahdollisuutta aidoissa oppimisympäristöissä.

Jos yritykselläsi on uutta teknologiaa, jota haluat testata tarkoituksenmukaisessa toimintaympäristössä tai jos tarvitset tuotteellesi testikäyttäjiä, jotka antavat käyttäjäkokemukseen perustuvaa palautetta tuotekehitystäsi silmällä pitäen, niin ota yhteyttä työelämäpalveluihimme yrityksille(at)winnova.fi. 

Yhteistyömme työelämän kanssa perustuu luottamukseen ja tuotetestauksesta laaditaan aina yhteistyösopimus.

WinNovan oppimisympäristöt ja hankkeet tarjoavat yrityksellesi innovaatioalustan kehittämiseen. 

Kysy lisää: tyoelamapalvelut(a)winnova.fi