Siirry sisältöön

Hyödynnä aiempaa joustavampaa polkua työttömästä työnhakijasta opiskelijaksi

Tutkintotavoitteisen työvoimakoulutuksen voi aloittaa nyt entistä joustavammin! Valinta koulutukseen voidaan tehdä verkon tai puhelimen välityksellä työvoimaneuvojan, opettajan ja opiskelijan kesken. TE-toimiston virkailijoiden lisäksi myös WinNovan hakupalvelut ja palveluasiantuntijat toimivat apunasi.

Ryhmäkohtaisten opintojen lisäksi on mahdollista aloittaa tutkintoon johtavia työvoimakoulutuksia myös yksilöllisesti. Esimerkiksi opiskelijavalintatilaisuus voidaan järjestää joustavasti verkon tai puhelimen välityksellä työvoimaneuvojan, opettajan ja opiskelijan kesken, jotta valintoja ja opiskelun aloittaminen voidaan tehdä nonstoppina, eivätkä kaikki valinnat kasaannu poikkeustilanteen vuoksi syksyyn.

TE-toimistoon voi jatkossakin ottaa yhteyttä omiin tuttuihin yhteyshenkilöihin, mutta jos tutkinnon tai alan löytämisessä on pulmia, yhteyttä voi ottaa myös WinNovan palveluasiantuntijoihin. He auttavat oikean tutkinnon löytämisessä ja ohjaavat tarvittaessa eteenpäin opintojen aloittamisen nopeuttamiseksi.

Myös WinNovan Hakupalvelut auttaa asiakasta yhteistyössä Satakunnan TE-Palveluiden kanssa löytämään osaamista täydentävän koulutuksen tai uuden suunnan työelämään. Tarkoituksena on ohjata ja neuvoa asiakkaalle sopivin työvoimakoulutus ja opastaa asiakas tarvittaessa osaamiskartoituksiin.

Ota yhteyttä WinNovan Hakupalveluihin: p. 044 455 8500, hakupalvelut(at)winnova.fi. Asiakas/hakija voi tehdä yhteydenoton itse ja/tai TE-palvelun virkailijan kanssa.