Siirry sisältöön

Mediatiedote 23.4.2020: WinNova vältti laajat lomautukset

Korvaavaa työtä lähes puolelle lomautusuhan piirissä olleista.

Koronapandemian aiheuttama työn tilapäinen väheneminen hallinnon ja koulutuspalvelujen tukitehtävistä johti n. 30 henkilöä koskeviin yt-neuvotteluihin. Hyvässä hengessä käydyissä neuvotteluissa löydettiin korvaavaa työtä n. puolelle lomautusuhan piirissä olleista. Lopulta lomautusten määräksi muodostui 14 kahden kuukauden mittaista ja viisi kuukauden mittaista lomautusta.

”Neuvottelut toteutuivat yt-lain hengen mukaisesti, ja henkilöstön edustajat toivat neuvottelupöytään rakentavia ja hyvin perusteltuja ehdotuksia. Nämä pyrimme myös huomioimaan varsin laajasti lopputuloksessa. Näin ollen selvisimme kohtuullisen pienillä lomautusmäärillä. Myös yhtiön vahva talous auttoi välttämään laajamittaiset lomautukset, jolloin koulutuksen laadun edelleen kehittäminen mahdollistuu”, kertoo toimitusjohtaja Lasse Schultz.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja
Lasse Schultz, 044 455 7301