Siirry sisältöön

Onnittelut yhteishaussa opiskelemaan valituille – tärkeää tietoa aloittaville!

Yhteishaun valinnat on tänään julkaistu. Katso julkaisuluvan antaneet opiskelemaan valitut ja tutustu uuden opiskelijan tärkeisiin tietoihin. Tutustu myös jatkomahdollisuuksiin, jos jäit vielä ilman opiskelupaikkaa.

Onnittelut yhteishaussa WinNovaan valituille!

Tässä tiedostossa julkaisuluvan antaneiden valittujen nimet:

Tieto on toimitettu valituille valintakirjeenä sähköpostitse, jos yhteystiedot on annettu hakeutumisvaiheessa Opintopolussa, muutoin valintatieto lähetetään kirjepostina. Valintakirjeessä on tärkeitä tietoja opintojen aloituksesta.

Tärkeää tietoa aloittaville

Tärkeää tietoa aloittaville on koottu uuden opiskelijan sivulle. Huom. Uusien perustutkinto-opiskelijoiden opinnot alkavat orientaatioviikolla kesällä 29.6.-3.7. klo 9-15. Lisätietoa myös tästä ja alakohtaiset infopaketit löydät myös uuden opiskelijan linkistä.

Paikan vastaanotto

Ota opiskelupaikka vastaan heti tai viimeistään 25.6.2020 klo 15.00 osoitteessa www.opintopolku.fi/oma-opintopolku(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tai Opetushallitukselta sähköpostiisi tulleen linkin
kautta. Ilmoita myös, jos et ota paikkaa vastaan. Jos et ole ottanut paikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät opiskelupaikkasi. 

Opintotoimistot

Opintotoimistot palvelevat WinNovan eri toimipisteissä lukuvuoden arkipäivinä Porissa, Ulvilassa, Raumalla ja Laitilassa. Mm. opiskelutodistukset, opinto- ja koulumatkatukiasiat ja ohjaus ja neuvonta.

Pori ja Ulvila opintotoimisto.pori(at)winnova.fi, p. 044 455 8400
Rauma ja Laitila opintotoimisto.rauma(at)winnova.fi, p. 044 455 8600

Huom. katso kesäajan palvelutiedot

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

WinNovassa on hakuja avoinna ympäri vuoden. Tutustu haussa olevaan tarjontaamme www.winnova.fi/koulutukset (suodata listasta perustutkinnot, omaehtoinen) ja löydä oma suuntasi!

Etkö tiedä, mitä tekisit?

Tutustu VALMA-koulutukseen. VALMA on ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus. 
Lisätiedot www.winnova.fi/valma. Haku avoinna sivuillamme 29.6.-26.7.2020.

WinNovan Hakupalvelut

WinNovan Hakupalveluista saat tietoa ja ohjausta erityisesti hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Hakupalveluissa tukenasi on opinto-ohjaaja sekä muuta henkilöstöä. Huom. Opintojen sisällöistä vastaavat koulutusten vastuuhenkilöt. 

Ota yhteyttä

p. 044 455 8500

Sähköposti hakupalvelut(at)winnova.fiKuvituskuva neljä iloista opiskelijatyttöä.