Siirry sisältöön

Osuuskauppa Keula ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen koulutusyhteistyöstä

Osuuskauppa Keula ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova tiivistävät koulutuksellista yhteistyötään 25.09.2020 solmitulla kumppanuussopimuksella.

”Meillä Keulassa yhtenä keskeisenä toimintaperiaatteena on vastuullisuus. Tässä ajattelussa korostuu paikallisuus. Keula edistää toimialueensa hyvinvointia investoimalla, työllistämällä ja vauhdittamalla muuta yritystoimintaa. Osuuskauppa ostaa vuosittain huomattavan määrän tuotteita ja palveluja paikallisilta toimittajilta, joten toiminnallamme on merkittävä välillinen työllistävä vaikutus. Koulutusyhteistyösopimus WinNovan kanssa on luonteva jatke paikallisten palveluiden ja osaamisen käytölle”, Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila sanoo.

Lue koko kumppanuustarina(avautuu uuteen ikkunaan)