Siirry sisältöön

Oppisopimusviikko 5.-11.10.2020 – kuuntele Bolidenin henkilöstön kehittämispäällikkö Eeva Suutarin ajatuksia oppisopimuskoulutuksen hyödyistä

Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee Oppisopimusviikolla 5.-11.10.2020 ansioituneita tahoja oppisopimuksen ympärillä. Oppisopimuspalkittavia palkitaan seuraavissa kategorioissa: oppisopimusopiskelija, työnantaja, työpaikkaohjaaja tai mentori sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelija.

WinNovan ehdokas vuoden oppisopimustyönantajaksi on Boliden Harjavalta Oy

Boliden Harjavalta Oy ja henkilöstön kehittämispäällikkö Eeva Suutari on jo pitkään ansiokkaasti kehittänyt yhteistyössä oppisopimuskoulutuksen toteutusmallia. Lisäksi Boliden Harjavalta Oy on osallistunut myös alan uusien tutkinnonperusteiden valmistelutyöryhmään sekä erilaisiin alan tiedotus- ja markkinointitilaisuuksiin. Oppisopimuskoulutuksella on yksilöllisesti toteutettu eri alan tutkintoja, kuten esimerkiksi laboratorio-, prosessiteollisuus-, logistiikka- sekä kunnossapitoalan tutkintoja.

Kuuntele Eeva Suutarin haastattelu YouTubesta tästä linkistä. (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)