Siirry sisältöön

Oppisopimusviikko 5.-11.10.2020 – toiminnanjohtaja Hanna-Leena Ojalainen Ruskataloista on mahdollistanut laadukkaan yhteistyön työpaikkaohjauksessa

Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee Oppisopimusviikolla 5.-11.10.2020 ansioituneita tahoja oppisopimuksen ympärillä. Oppisopimuspalkittavia palkitaan seuraavissa kategorioissa: oppisopimusopiskelija, työnantaja, työpaikkaohjaaja tai mentori sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelija.

WinNovan ehdokas vuoden työpaikkaohjaajaksi on mahdollistanut vuosia jatkuneen laadukkaan yhteistyön WinNovan opiskelijoiden työpaikkaohjauksessa. Ruskatalojen palveluohjaajien koordinointi yhdessä arjen hoito- ja hoivatyötä tekevien työpaikkaohjaajien kanssa on tarjonnut WinNovan opiskelijoille laadukkaita työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkoja sekä ammattitaitoista työpaikkaohjauksen tukea opiskelijoillemme vuosien ajan.