Siirry sisältöön

Oppisopimusviikko 5.-11.10.2020 – yrittäjän oppisopimus 20 vuotta – kuuntele Jouko Lehtimäen ajatuksia matkan varrelta

Yrittäjätkin voivat suorittaa ammatillisia perustutkintoja tai ammatti- ja erikoisammattitutkintoja oppisopimuksella. Yrittäjän oppisopimuskoulutuksessa suosituimmat tutkinnot ovat olleet WinNovassa yrittäjän ammattitutkinto sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Yrittäjätkin voivat suorittaa ammatillisia perustutkintoja tai ammatti- ja erikoisammattitutkintoja oppisopimuksella. Yrittäjän oppisopimuskoulutuksessa suosituimmat tutkinnot ovat olleet WinNovassa yrittäjän ammattitutkinto sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Jouko Lehtimäki on toiminut yrittäjänä 20 vuotta ja tietää yrittäjyyden arjen. Syventääkseen osaamistaan Jouko innostui opiskelemaan yrittäjän oppisopimuksella itselleen yrittäjän ammattitutkinnon WinNovassa Raumalla.

Yrittäjän oppisopimuksen 20-juhlavuoden kunniaksikin Joukolla on monta hyvää syytä kehua yrittäjän oppisopimusta.