Siirry sisältöön

Taitaja2024 kisakuulumisia Kuopiosta

Taitaja2024 avajaiset

Taitaja2024-tapahtuma käynnistyi maanantaina 20.5. avajaisilla. Tiistaina ensimmäisen kilpailupäivän päätteeksi WinNovan opiskelijat kokoontuivat yhteiselle illalliselle. Illallisen aikana kisaajat pääsivät jakamaan kisatunnelmiaan ja ajatuksiaan kisatehtävistä rennossa ilmapiirissä.

Osallistujat olivat ylpeitä omista lajeistaan ja kertoivat kisojen sujuneen hyvin. Vaikka joissakin tehtävissä oli tullut yllätyksiä eteen, ilmapiiri pysyi positiivisena. Monet opiskelijat olivat erityisen iloisia mahdollisuudesta verkostoitua muiden oppilaitosten edustajien kanssa, mikä lisäsi tilaisuuden antoisuutta.

Keskiviikkona on jännittävä toinen kilpailupäivä Ammattitaidon SM-kilpailuissa ja torstaina saammekin odottaa lopputuloksia.

Taitaja9-kilpailussa Kolmen kopla Hj. Nortamo Raumalta eteni tänään hienosti semifinaalivaiheeseen. Katsotaan, miten jatkoerissä käy!

Kuvia tapahtumasta päivittyy Skills Finlandin kuvapankkiin(siirryt toiseen palveluun). Seuraa myös @taitaja somekanavia.