Siirry sisältöön

Jatko-opinnot

Ammattikorkeakouluopintoja WinNovassa

Voit opiskella AMK-opintoja jo WinNovan opintojen aikana. WinNovan erilaiset väyläopinnot helpottavat pääsyä korkeakouluopintoihin.

Joustavasti ammattikorkeakouluun WinNovasta

Ammatillinen tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. WinNovan opiskelijoilla on lisäksi monia mahdollisuuksia suorittaa ammattikorkeakouluopintoja jo opintojensa aikana. Me tarjoamme opiskelijoillemme monia erilaisia väyläpolkuja, joita suorittamalla on mahdollisuus päästä sujuvasti tutkinto-opiskelijaksi ammattikorkeakouluun.

Väyläopinnoissa pääset tutustumaan ammattikorkeakouluopintoihin ja saat hyviä valmiuksia ammattikorkeakoulujen valintakokeeseen ja opintoihin. Samalla vahvistat perustataitojasi matematiikassa ja kielissä. Suoritetut opinnot on mahdollista ottaa osaksi sekä ammatillista tutkintoa että tulevaa ammattikorkeakoulututkintoa. Osa ammattikorkeakouluista antaa väyläopiskelijoille pääsylipun tutkinto-opiskelijaksi tietyille aloille ilman todistusvalintaa tai valintakoetta.

Lue alta lisää eri väylävaihtoehdoista.

Nopsa-väylä Satakunnan ammattikorkeakouluun

Opiskele ammattikorkeakouluopintoja jo ammatillisen tutkintosi aikana! Nopsa-väyläopintoja voivat suorittaa kaikki WinNovan tutkinto-opiskelijat. Kun suoritat ammatillisen tutkinnon ja Nopsa-väyläopinnot, saat ”pääsylipun” SAMKiin tutkinto-opiskelijaksi samaan tai vastaavaan koulutusohjelmaan

WinNovan opinto-ohjaajalta voit kysyä, mihin SAMKin tutkintoon oman alasi väyläopinnot johtavat. Lisätietoja myös SAMKin nettisivuilla Väyläopintotarjonta toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Merenkulun väylä Satakunnan ammattikorkeakouluun

Voit jatkaa merenkulun opintoja ammattikorkeakoulussa merenkulun insinööriksi tai merikapteeniksi. Väylä on avoin kaikille merenkulun perustutkinto-opiskelijoille.

Ilmoittaudu opintoihin WinNovan opinto-ohjaajan kanssa opintojesi aikana!

Teollisuusväylä Satakunnan ammattikorkeakouluun

Ajoneuvoalan, elintarvikealan, kone- ja tuotantotekniikan ja logistiikan opiskelija! Lähde opiskelemaan ammattikorkeakouluopintoja SAMKiin teollisuusväylän kautta.

Näiden opintojen kautta saat tutkinto-opiskelupaikan Logistiikan insinööritutkintoon tai Tuotantotekniikan ja tuotantotalouden insinööritutkintoon, josta voit erikoistua elintarviketuotannon insinööriksi.

Ota yhteyttä WinNovan opinto-ohjaajaan heti opintojesi alussa!

Metsäalan väylä Tampereen ammattikorkeakouluun

Metsäalan opiskelija, jatka opintojasi ammattikorkeakoulussa Tampereella! Väyläopinnoilla voit helpottaa pääsyäsi alan ammattikorkeakouluopintoihin TAMKiin ja nopeuttaa AMK-opintojasi.
Voit hakeutua TAMKin opintoihin opintojesi loppuvaiheessa.

Jos kiinnostuit, keskustele asiasta WinNovan metsäalan opinto-ohjaajan kanssa.

Lisätietoja(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tukea väyläopintoihin

WinNova tarjoaa sinulle tukea väyläopinnoissasi. Jos koet tehtävien teossa haasteita etkä selviydy niistä yksin, apu on lähellä.

Tukea voit saada niin kauan kuin olet WinNovan tutkinto-opiskelija. Ota yhteyttä alla nimettyihin opettajiin

Pori

äidinkieli ja viestintä
Karoliina Kuusinen, karoliina.kuusinen@winnova.fi, p. 044 455 7727
matematiikka
Sanna Paitula, sanna.paitula@winnova.fi, p. 044 455 8077
englanti ja ruotsi
Johanna Palmgren, johanna.palmgren@winnova.fi, p. 044 455 7678

Rauma

äidinkieli ja viestintä
Maria Kylä-Heiko, maria.kyla-heiko@winnova.fi, p. 044 455 7940
matematiikka
Jani Tuominen, jani.tuominen@winnova.fi, p. 044 455 7714
englanti ja ruotsi
Tiia Pyöttiälä, tiia.pyottiala@winnova.fi, p. 044 455 8178