Siirry sisältöön

Energia-alan erikoisammattitutkinto, Sähköverkkoasennuksen osaamisala

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Energia-alan erikoisammattitutkinto, EAT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Koulutuksen kesto on noin 2 vuotta oppisopimuskoulutuksena.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sähköverkkoalalta työkokemusta ja koulutuksen omaavalle henkilölle.

Tavoite

Energia-alan erikoisammattitutkinnon suorittaneella on monipuoliset taidot toimia energia-alan suunnittelu-, käyttö- ja johtamistehtävissä. Tutkinnon suorittanut osaa kehittää ja ohjata vastuualueensa prosesseja. Tutkinnon suorittaneella on hyvät viestinnälliset valmiudet ja hän huolehtii työkohteen työturvallisuudesta.

Sähköverkkomestari osaa aloittaa, toteuttaa ja luovuttaa työmaan suunnitelmien mukaisesti. Hän osaa johtaa ja organisoida työt sekä tehdä havaintoja ja johtopäätöksiä kehittämistarpeista. Hän osaa sähköverkkoalan tarjouslaskennan, yleisten sopimusehtojen mukaisen työmaanhoidon sekä verkostotyömaan käytännön työnjohdon. Lisäksi henkilö valinnoistaan riippuen osaa sähköverkon suunnittelun ja käytön ja osaa toimia työnjohtajana verkon häiriötilanteissa. Työmaata johtaessaan hän ottaa huomioon ympäristön ja työturvallisuus- ja sähköturvallisuusmääräykset.

Sisältö

ENERGIA-ALAN ERIKOISAMMATTITUTKINTOON VALMISTAVA KOULUTUS

Sähköverkkoasennuksen osaamisala, 180 OSP

Pakolliset tutkinnon osat

Valinnaiset tutkinnon osat 1, valittava 30 – 60 osp seuraavista

Valinnaiset tutkinnon osat 2, valittava 0 – 30 osp seuraavista

Tutkinnon perusteet:

https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/6361606(siirryt toiseen palveluun)

Hakeutuminen

Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä WinNovan oppisopimuskoulutukseen. (p. 044 455 7500, avoinna arkisin klo 9 -15 tai oppisopimus(at)winnova.fi). https://www.winnova.fi/oppisopimus/yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Juhani Nygren

Koulutuspäällikkö, Kone- ja tuotantotekniikka, Laboratorioala, Pintakäsittelyala, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Sähkö- ja automaatiotekniikka, Talotekniikka

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8443
Satamakatu 19, RAUMA